Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. január 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. január 4.

Délelőtt úgy voltam, azzal indítok, h a tegnapi napló sztornozva, mert nincs bünti. Mert már azelőtt büntettem volna magam, mielőtt bármit tudtam volna, és nagyon fájt, amit gondoltam.
De kiderült nem úgy van. Persze nem ááá, szal rossz volt, de csak azért, mert rossz, ha annak rossz, akit bírsz, rossz, mert régi emlékek kerültek elő, és rossz, mert tudom, mit él át, és az milyen rossz érzés, és rossz, mert nem tudok segíteni...Kevés ember van, aki kiérdemli, h érdekeljen, mi történik vele, és utálom, ha e közül a kevés ember közül vkinek baja van..
Szal amikor meg tudtam, teljesen őszintén, mint gyarló ember, megszünt a fájdalom, ami ketté akart szakítani..
Gondoltam legalább lelki előkészítő, mire számíthatok majd...
Persze ettől még szarul indul az év, semmi sem sikerült, de tényleg semmi, anyu duzzog, mert nem megyek haza mostanában, és nem tudok tanulni se, pedig most tényleg kellene..
De legalább nem fájt. de most megint. Persze erős csaj vagyok, meg ilyenek, csak Jenny fogja látni rajtam, h ja. Mer' ...hiába, akkor se tud az ember parancsolni az érzelmeinek, akármilyen logikus lenne is, egyszerűen képtelen..Úgy tesz, de azért belül..
Tegnap azért jobb kedvem volt, és most újra...
Ostoba vagyok, ennyi az egész, de akkor is jó, ha fáj, mert tudom legalább, h képes vagyok érezni, és talán még eccer találhatok vkit..
Bár..Hagyjuk.
Most már tényleg kell nyúlfarkitól az az izé..
Akkor is önző dolog a szerelem, sokkal jobb a haverság...ha ha ha



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat