Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Hamár homár, legyen kövééééér

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Hamár homár, legyen kövééééér

He- He- He- HepiséééééééééééééééééééééG!!!
Onnan folytatom, h tegnap délu feljött Judit. és ha ő jön, jön a doki, a jókedv is:-)
Tehát, miután elszúrtam a hetemet(ugyanis nem kértek még nyomdába se, had gyógyuljak meg:-)), sőőt, lehet, h a jövőmet is, úgy döntöttem,
ha már homár, legyen kövér JUHÉJ!
..és ennek folyományaként a délután terefere közben, hogy-hogy nem előkerült egy pezsgő:-)
..meg az emlékképek a keddi buliról..és olyan oszást kaptam, amire abszolút nem számítottam..Lányok teljesen rákattantak Tibike témára, és nem bírtak békén hagyni..Nem tudtam, ebben mi olyan nagy dolog, de aztán Jenny kifejtette, hogy mi voltunk azok, akikre a bandából számítani lehetett, h folyton csak csszegetjük egymást, de ugysenem, és egyébként is naaa. Én se vágtam! Tehát délután elvoltunk, aztán jött az este, és Judit huncutul rámmosolygott. Tudtam, h menni kell. Tettem a kötelességem.:-)
Kenyonba csak Kvazi, Zé, Ari, meg mi voltunk és megnéztük az üvegtigrist, kééész az a film, már rég láttam..Aztán megnéztük a keddi buli képeit, mert a neten még nem voltak fenn, mostanában meg úgyis az a divat, h a tévében mennek a régi buli képei folyamatosan..Szal megnéztük és jókat röhigcséltünk. Aztán megjött Tibike. Na attól a pillanattól kezdve Kvazi és Zé egy mondatból nem hagytak volna ki valami beszólást a kedd estére vonatkozóan..Akkor rájöttem, nem csak a csajoknak volt furcsa, hanem ez úgy tényleg történés értékű dolog volt. ÁM legyen:-))
Aztán átséta Mythosba! Emberek! De még mennyi! és aaannnyira jó volt, mert rengeteg rengeteg ismerős arc, és mindenki úgy örült nekünk, mintha ingyen sört osztanánk:-) Ölelgettek, meg vigyorogtak, jó érzés volt.:-)
Sőőt, még idegenek is odajöttek, olyan szöveggel, mintha ezer éve ismernénk egymást, és tudták a nevem! Hírhedt vagyok:-)
Mire minden ismerőst lerendeztünk elkezdődött a józene. Meglepődtem, mondta Jenny, h jó, de azért tiestora nem számítottam:-) Persze, nem egy igazi party, messe nem, de olyan kis trances, lightos tingili, hatalmasat táncoltam rá:-))
Fáj is mindenem! Persze jópasik kilőve, mert se pedofil nem vagyok, se türelmetlen, haverral meg nem kezd az ember..Jóó, a kedd a erősíti a szabályt:-)
Aztán megjöttek Kvaziék, mert ők Kenyonban maradtak, és eléggé takarék lángon nézegettek, én meg pörögtem, teljesen kivoltak..gyorsan el is húztak haza, de tibike még visszajött elbúcsuzni;-))
Ma már voltam órán is, még szerencse, h Leon (a tanárbácsi) tegnap részegebb volt, mint a teremben bárki, szal nem húzta túl sokáig:-)
Szerintem még pénteken is elmegyek, ma nem merek, mert a fiúk már így is azt hiszik, amit nem kellene..
Ha már így alakult, ez a hét erről szól, és kész. Mert megérdemlem, sőőt igénylem is:-))
Puszika mindenkinek
és imádjátok a tevéiteket, mert ki tudja, mire nem képesek!;-))
Jon, azt tudod, h te vagy az Egyetlen!!

és az a legjobb, h nem bánom!! Bármilyen állás lehetett volna, nem baaj, mert ez a két nap, húúúú, mintha álmomból ébrednék, talán szeptemberben buliztunk ekkorát utoljára! néha jó, ha rossz vagy..és néha rossz, ha jó vagy:-))))
Tsók



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat