Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Pütymürütty

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Pütymürütty

Háááát, ezek a csajok kikészítenek!
Nem vagyok ott egy hétig és máris bejön nekik az élet..vagy épp azért?!:-)
Az van, hogy Judit bepasizott, bár eléggé leadta a szintet, valami gizda kiscsikóval állt le (27 éves, és alig több, mint 100kiló?!Na, de jucmam!),akinek még haja is van, de elmondások alapján jófej, jópasi, vanagya kategóriás..Rem, h így is marad:-))
Jeenym meg a héten megint összeszedett pár rajongót, plusszba még tovább szőtte az amúgyis gubancos fonalat A pasival..A jelenlegi álláspont ismeretlen, jelentés még nem érkezett ,akár már feleség is lehet, mert tegnap este fél óránként változott a nagy helyzet..hihetetlen ez a nő!:-)
Jaj.jaj.
Úgy döntöttem mégsem írok ma dícshimnuszt Nyúlfarkiról. Egyrészt, mert maga a dícsőitendő nem biztos, hogy aaannyira lelkesen fogadná a dolgot, másrészt meg egyszerűen képtelen vagyok bárkiről is egy teljes naplónyit ömlengeni..Sajnálom, max 5 mondat..esetleg..:-))
A lényeget tegnap már leírtam, elmondani meg úgysenem lehet, hogy mér' imádom aannyira nagyon. Biztos mert annyira hasonlít rám....:-)))
Ma meg vár rám megint 3 óra..és ott a táskámban 8 qrvajó cédé, és én meg nemtom hallgatni az úton!!! De nem panaszkodik a néni, mert prög és végre végre indul és jesz, oké.
Má' megint uncsi lett a naplóm, de reggel van, és készülődök közben és egyébként se történt semmi tegnap délu óta, csak Jenny volt folyamatosan a fülemen (tényleg oolyan volt, mint egy harmadrangú kommandós-ügynökös:-)))..
Meg különben is ki a kukit érdekli, hogy miiivaaaannnnnnn!!
Engedd el magad! lazulj! hmmmmmmm hmmmmmmm
Érzed ,ahogy szétárad benned a nyugalom, a béke, a harmónia?
NEEEEEEEEEEMMMMM!!bennem az adrenalin árad széééét, mert bátyám folyamatos jelleggel nyomkodja bele a fejem a billentyűűűzetbe, és élvezi! Agyatlan! Ja, te!
Na puszika Jonak és Fekának, nekik 15szörös, mert Jonnak nagy a feje, és nem lesz túl szép hozzám DEJÓDEJÓ!!
Nyúlúrfinak meg cuppanós a pocijára
Meg bárkinek, aki az, ami.
és még kitudja...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat