Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. január 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. január 31.

Jennyvel vettünk cosmot..Naa, nem kell rosszra gondolni, csak a pasinaptár miatt.Amiben persze január meg november néz ki vhogy, úh megérte:-)) Arra gondoltam, igazi Cosmo lány módjára rácuppanok a témára, és Cosmo sztájlban írom a mai naplót, de nem megy, úh marad ami harag..
Hétvége kellemesen telt, végre kiélhettem szegény Nyúlfarkin szeretethiányomat, úh jól vagyok..Persze leszámítva az éjjeli majd' 1 órás sétát a -15 fokban, mert ez a Drága nem hitte el, h itt tényleg nincs semmi és nagy naivan beindult, h mi márpedig akkor is megyünk. Mentünk. egy hatalmas kört, ful feleslegesen..és akkor még nekiáll szarakodni a Nonstopnál, merthogy élvezte, h szívathat..Nem folytottam bele a hóba, egyszer van gyereknap..
Utaztam. Ma. megint 3 óra, és fertelmesen jóóó volt!
Felszáll egy kis faluban baboskendős édi nénike, kisebbfajta bajuszkával, amit Pierce Brosnan bá is megirigyelhetne ma esti filmjéban..óó, ugyanmár! leüll mellém, még itt sincs baj...de két pillanat múlva leüll mellém az "illata " is..Szaglószervem öngyilkos szándékáról biztosított..Képzeljetek el 3 lovet, 4 malacot egy füstös, alkesszel teli kocsmában, ahogy kártyáznak..nna. valami ilyesmi szagot árasztott a drága. Gondoltam ráfújom szelíd mosollyal összes parfümön, de rájöttem a legerősebb, legintezívebb, legtrtósabb pasiparfüm se tudná ezt a szagot eltünetni..Így laza mozdulattal az ablakfelé tekertem nyakam, amíg kattant, gondolkodóst mímelvén kezemmel megtámasztottam fejecskémet, és hogy, hogy nem, odamászott két ujjam az orrom alá..Nem segített. Szegény kézkrém küzdött, de a szaginvázióval szemben esélye se volt..Aztán kipróbáltam, h nem veszek levegőt..Nem nagyon jött be, de lilulásig bírtam!:-))
Üröm a sörömben, h CSAK 1 órán kersztül kellett fürödnöm a tehéntrágya illatutánzó szaghullámban, mer' néni le..
De! Szerintetek 1 órával később, amikor orrocskám kezdett jobban lenni, felszállt Hévizen egy bácsi, 150 kilóval és mocsár-láp szaggal?! De fel ám!!ás mellém ült?! De mellém ám!!
Nem folytatom..
Hazaértem..
Buszon összefutottam még, régnemlátott barátosnémmal, akivel 18 éves korunkig nem lehetett széválasztani minket..
Megkérdeztem pasit, sulit, családot, mert érdekelt..
Minent töviről hegyire elmesélt. Tényleg érdekelt.
de nem kérdezett vissza. Még csak egy hogyvagyot se..Nem érdekelte..Nem esett szarul, csak rájöttem: tényleg önzőek az emberek és csak magukról akarnak beszélni..
Ezért is jó ez a miiiiiiiiiiiiicsoda..Itt én is beszélhetek magamról!!HAHAHA, de jó nekem!:-)))
nna, hirtelen ennyi..majd folyt, vagy lelő



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat