Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 29.

A TTC az egyetlen olyan dolog, ami anélkül, hogy hozzám szlna, vagy hangot adna ki, 1 mp alatt olyan szinten fel tud idegesíteni, mint a 80 éves könyvtáros bácsink másfél óra alatt, mikor nem tudja kinyomtatni a diplomám, mert szerencsétlen és közben még jópofizni is akar.
Grat.
De nyilván én vagyok a figyelmetlen és az én jóédeskurvanénikémet, és kérek engedélyt megalázkodni....

De nem is értem magam, hiszen ez csak egy napló, és nem azt akartam hírül adni a világnak, hogy férjhez megyek, gyerekem lesz, csupáncsak hülye sztorikat mesélni nyamvadék életem ködös emlékképeiből, meg számomra érdekesnek tűnő, ámde mások számára teljesen érdektelen dolgokról..Tehát ezer köszönet néked, TTC, mert megkímélted tevetársaimnak azon mazochistább részét, akik jófejségből, vagy netalán szánalomból elolvasgatják az írásokat, szóval megkímélted őket a gyönyörtől, hogy szenvedjenek. Te kis huncut!;)
De egy rossz szavam nem lehet, még csak nem is dúlhatok, mert ha Te nem vagy, akkor nem ismerhetnék pár agyament és kevésbé agyment tevét és azok gazdáját, akik virtuális haverként igazán jót tesznek kicsiny piciny érzékeny lelkem hullámzó kedélyállapotának stabilizálásában..
Nem is beszélve arról, hogy ráadásul a itt bármit lehet, sokkal felszabadultabbak, bátrabbak, nyiltabbak, őszintébbek az emberek, mert úgyse találkoznak soha élőben;)))))
Pussz néked, TTC

Bulííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít akarok!! kat kat kat kat kat!!!
Tiesto: beautiful things van a fülemben és belehalok...:)))
Lehet, h rá kellene szánnom magam...Nem mintha megérdemelném!:)))

Úgy láccik nem csinálom a dolgom, inkább naplókat olvasgatok.. Így két olyan emberét is elolvastam, akikét véletlenül sem akartam...
Így jár az, aki nem a saját dolgával foglalkozik:))
Én, áldott jó lélek, mit vétettem, hogy ekkora lettem?!
:DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat