Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2006-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2006-11-16

Kedves Naplóm!

bleee.. :)
Bizgebózok aaz van, hogy.
Ovis vagyok, 5 éves királylány. :)
Tegnap este Gáborral 8 tájékán én segítségemmel nullára tettük agyi tevékenységünket és teljes nyugalomban, csendben, összebújva néztük a tévét.
Igényeltük. Már 11 táj aludtam, sajna 5 körül felébredtem, mert kicsit stresszes vagyok és tudtam, hogy kivételesen én kelek előbb, Gábor csak később indul, szóval muszáj.. a muszájból meg az lett, hogy magamtól felébredtem és 6-ig vissza vissza aludtam.
Aztán kávé, fürcsi, hajmos és go. Go haza, mert degukat már meg kellett etetni.. aztán otthonról meg ide bééégyüvék dologra.
Attán eccercsak vége lesz a napnak. és ha vége lett, akkor rohanunk. Ha rohanunk valahova, akkor az általában torna. Ha torna, akkor Gabival töltöm a nap végét. Ha Gabival töltöm a nap végét, akkor torna után elugrunk hozzá, összecuccol és elmegyünk hozzám. és aztán pihizgetük, röhigcsálünk.
Ja. Nincs tévém. Bemondta a sípszót..áá.. vennem kellene s tudjátok mi van??? Nem érvényes a személyim!!! és most vettem észre.. :) és tudjátok mióta nemérvényes? el sem merem mondani..de tényleg gáááz :)
Szóval ezek.. holnap meg szülinapocska ünnepelge.
na pá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat