Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Félek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Félek

Nagy baj van, sokkal nagyobb mint sejtettem.
Tegnap végre összeszedtük bátorságunkat Jennyvel, és átbeszéltük a dolgainkat.
Annyit már tudunk, hogy eddigi arany életünk teljesen meg fog változni. A kérdés csak az, h kicsivel lesz csak rosszabb, vagy sokkal. Úgy 95%, hogy sokkal sokkal.
Teljesen meg fog változni minden, ahogy eddig éltünk, sőt, ahol eddig éltünk..Tudom, h szar, és lepukkant, de a miénk és megszerettük nagyon.
Tegnap estét végigbőgtük, ahogy lányokhoz illik, de azt hiszem most van okunk rá. Azon kívül, h 1 dolog miatt minden megváltozik, van még 2-3 másik, szintén elég fontos tényező, ami ezt az egészet, rohadék szarrá teheti..
Nem, nem tudom elmondani, nagyon sokmindentől függ az egész, és mi nem tudunk most mást tenni, mint várni, hogy alakulnak a dolgok, és jól átgondolni, hogy mikor milyen lépés lesz a helyes, amivel kicsit jobbá tehetjük..
Félelmetes. Tegnap még azon nyavajogtam, h nem vagyok elég nő, meg örültem, h végre barátként kezelek, egy barátot, és ma meg kiröhögöm ezeket a problémáimat, mert hogy jaaa.
Eddig nem sejtettem, nem vettem róla tudomást, hogy tényleg rommá lett az életünk. Mert ugye én Jenny egy-két dolgáról sem tudtam, és így..ááá
Úgyhogy ma hazamegyek és megpróbálom ezt a hihetetlen kusza helyzetet kibogozni, hogy ha ez lesz, akkor mi van..
Idegileg kivagyok, össze vagyok zavarodva és nem tudom, mit tegyek, h ne bőgjem el magam két percenként, mert ha csak kicsit belegondolok, mi vár ránk..ááá, nem akarom tudni.
Kíváncs lennék most, h 3 hét múlva mi lesz a naplómban..Vagy lehet, h inkább mégsem akarom tudni..
Vagy lehet, h semmi nem lesz benne..
Puszi mindenkinek, és bocs, de most nem tudok senkinek írni..

És lőn...Mert akkor jelennek meg a csodák ,amikor legkevésbé számítunk rájuk, meg mert muszáj nekik, mert nincs más kiút!
Úgy láccik imáim (melyeket elfelejtettem ugyan mormolni, de eszembe jutott, h nemártana) meghallgatásra találtak, és olyanok fordultak elő, amikre nem is számítottunk vón Jennyvel..Szal vissza kellene írnom az ALomat, ha így folytatódik még önképző körbe is fogok járni.
Ezen felül ma olyanokat hallottam egy hőn szeretett barátomtól, amiket már el is felejtettem magamról és most, h íy megvilágította a problémát és a tényállást, 3fokkal jobb és kettőésféllel rosszabb, de ..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, kaptam egy telót, ez már sok lenne a jóból!
Kézeljétek, lehet, h fiú albitársunk lesz!
Most beszéltem egy kellemes hangú fiatalember jön ma este megnézni az albit..
Jonnak csók, Fekának cuppanós
Hitvesemnek utsó esély arra, h naaa!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat