Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2007-05-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2007-05-11

Na kérem. A helyzet van. Mint mindig! :)
Jó sok sokasság van, minek utána hűhaaa..
Egyfelől van szemcsim.. szexis titkárnősös dögös :)
Másrészről költözöm újfent, ez az albi sem az volt, aminek kellett volna, kiderült hogy az albitársacskám és a főbérlő nyanyám is sunyi, mint a suny!
ugyhogy örülhetek ha visszakapom ami visszajár hát nem esne jól az anyagi helyzetemnek, ha nem.
No de ezen már nem rágódunk! Megtettük, amit lehetett.. :)
Aztán meeeg Emberem jövő héten kezd az új osztályon új munkakörben.. Agyon nagyon drukkolok, hogy érezze jól magát ottan és szeresse csinálni.. Tök jó lenne! :) Szóval izgulásos :)
Az ember nem változik és ha nekiállsz túl komolyan venni magad,akkor indulj kurva gyorsan dilidokihoz.. na mindezek tudatában kijelenthetem depi nyüszi most kicsit végetér egy időre, most éppen keménykedek és nem engedem magamnak, ohgy hisztizzek,no meg ugye nincs is miért!!! :) Szóval már találtam is albit, Ikea mögött Örsön teljesen jó leszek :) 40-p.re a UL-től, 30-ra ÉP-től ( értsd: Életem Párja hah de jóóóóóóvagyok).. :))
Most meg épp péntek, hét ágra süt a Napocs, My boss left the Office, utazom haza, mi kellhet még?
Kevesebbet cigizek, ez is van.. Elég sokat szívtam mostanában.. és érezhetően jobban vagyok.. kevéss vérem keringésileg is meg közérzetileg is.. :)
Mer'hogy kicsit fittizálnom kell a testem, mert fonyadt izmaim sok örömtől fosztanak meg, ideje hogy épp testben éptelen lelkem örvendhessen ;)
Há há! Úúúúgy írnék most dolgokról, de itt csincs 18-as karika..
voltam Veszprémben NIkinél Jucmammal..
Hujj de jól berúgtunk pénteken! Ott kezdődött a baj, mikor benyögtem, hogy innék valami erősebbet.. Hááát ihattam.. A lényeg a lényeg nem kellett nosztalgiázni mer' átéltük az élményt újfent :), és semmi nem változik! IMÁDLAK VESZPRÉM és Titeket VESZPRÉMIEK!!! :)

De lassan kezdem "otthonosabban" érezni magam nagyfaluban is. Szegény mindig csak rosszat mondok róla, pedig ha lenne erőm és nem folyton döglenék, akkor sok jó dolgot lehetne csinálni és sok szép helyet látni. :)
De most már ez így lesz, csak fiúk olyan szinten kényelmesek (lustadögök na, velem együtt:)), ha 500 m.nél többet kellene gyalogolni, akkor már inkább autó.. de még autóval sem indulnak el vazze.. pedig mostantól ki kellene rángatni őket, mert kinn lenni jó!!!

Láthatjátok melóról a legvégén. Köpködni fogtok ha olvassátok de én bevállalom:
Jó itt lenni, szeretem a helyet, szeretem a céget, szeretem a legtöbb kollégámat, a melómat még ha néha igen pörgős, igen idegeskedős - de nem gyomorgörcsös hanem felspanolós - és asszem mondhatom elég jól elvagyok a főnökömmel is,
egyetlen egy dolog, amit nyomnom kellene az az ANGOL! Yeah, de azért érzem, hogy fejlődöm, csak édeskevés a céges angitancsi, szal elő kellene vennem a nemlétező szorgalmamat is heti pár órácskát rátelepedni.. :)
Na megyek, mert mingyá 10 és még egy szalmaszálat sem tettem keresztbe, bár nem is fogok, mer' itt olyannak híjján vagyunk, de mondjuk belemászhatnék egy ikszelesbe pl. most. na. gyerünk mááááááááááá! Munkára paraszt! : ))))) Itt a tavasz.. helyett a nyáááár közeleg máááár! Vedd a fürdőrucit, vagy a monokinit húzzá le a partra, minden le van szarvaaaa!!!:)
nah, most már megyek tényleg!
Hűhű.. a legjobbat elfelejtettem! ..áá.. de ez gábor sztorija, ezt tőle kell kérni ;)

Pákok







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat