Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 19.

Ma borús, napos idő várható. Ónos esőre, hózáporra kell számítani, a ködös területeken a látási viszonyok kedvezőek. Az utakon kérjük vigyázzanak, a vaddisznók ön és közveszélyesek, a békák brekegnek, a hangyák télre gyúrnak. Béla bicepszre.

és most belföldi híreink következnek:

Judit feneke még mindig fáj.
A múlt héten elszenvedett esés miatt, amikor is Judit a homokzsák fejberúgása közbeni hanyatvágódása miatt hatsó fertályi ütközést szenvedett, a hölgy csak hétfőn ment el újra edzeni. Úgy tűnik a pihenő nem volt elegendő, a fenékfájás újúlt erővel tért vissza. Jobbulást kívánunk Judit.

Jenny már jól van.
A magas, hamvas, ifjú hölgy túl jutott a krízisen. Az örvendetesnek mondható híreknek szerkesztőségünk is nagyon örült. Melletted állunk Jenny.

Királylány megázott.
Tegnap este a két szépség találkozott a Cimbora nevű szórakozóhelyen. Amíg Királylány barátnőjére várt ronggyá ázott, de ez a malőr sem tudta beárnyékolni sugárzó személyiségének fényét. (köszönjük, Csernobil)

Újra áll a ló.
A Judit tulajdonában lévő, Edit nevet viselő, Lada típusú gépjárműben lévő ló talpra állt. A szegény pár gazdája vezetési stílusának,illetve önnön patáinak instabilitása miatt folyton eldőlt. Tegnap Királylány és Judit végrehajtotta a beavatkozást, a fehér, nyereggel és kantárral ellátott paripa patáit pillanatragasztó segítségével rögzítették. A ló azzal vált híressé, hogy az autóban fellelhető három, narancs, barna és rózsaszín bólogatós kutyákat megszégyenító fejmozgás boldog és büszke tulajdonosa.
Judit lova versenyképes.
Nyomja, mint egy hájperszpészes.

és most sztárpletykák:

Királylány tegnap Hamm csokis tejberiszt evett!!
Mivel a hírt közvetlen szmetanú nem tudja bizonyítani, a szomszédházban éppen csillagokat szemlélő Jolán néni kérdeztük:
-Jolán néni a hír igaz?
- Igen, a hír igaz. Tegnap este éppen a csillagokat szemléltem, amikor a szemközti házban világoságra lettem figyelmes. Ez feltűnt, mert ilyet még sose láttam! Gondoltam, itt valami nagyon gyanús folyik, hát, kicsit odapillantok. Atyaúristen! Még most is kiráz a hideg, ha rá gondolok! Odasandítottam, és mit látok? Királylány törökülésben (!!) ül az ágyán és mohó tekintettel nézegeti a tejberizst. És az az élvezet, ahogy szépen lassan a szájához emelte a kanalat! Még a szemét is becsukta! Azt hittem menten elájulok, de szerencsére az idegeim jók. bár az agyam meszesedik, de..
-és Jolán néni, megette az egészet???
Meg ám! De hogy! Legalább 10 percig eljátszadozott vele! Mondtam is az uramnak, Bori, ezek a mai fiatalok milyen erkölcstelenek?! ilyet merészelnek, fényes világosságnál??
-köszönjük Jolán néni, a stúdióé a szó.

A tökéletességéről és szerénységéről ismert Királylány újabb kiváló képességéről adott tanúbizonyságot. A mai naturalizált, realista költészet üde színfoltja e naiv költőnő. A romantika, az érzékenység mellett tollat fogó hősnő az érzelmek csodálatos és szemléletes megjelenítésével, az élet apró szépséges és tűnékeny pillanatainak megragadásával varázsolja el olvasóit. Most csak itt, csak nekünk engedte meg, hogy néhány kétsorosát a nagyközönség elé tárjuk:

Hümbülüm a kedven állatom.
Ha akarom lehányhatom.

Volt egyszer egy nyuszikám,
elvitte a hurrikán.

Kirgíz grizzly biriglizik,
Twineet kérdem, hogy mit iszik.

Mindtől, aki rímet farag:
Béna vagyok, nincsen harag?:)


Selyem pizsim mindig csúszkál,
Jobban járnánk hogyha kúsznál.

és most reklám következik, de kérjük maradjanak velünk...

Eladó egy ötéves félkész diploma,
csere esetén OKJ-s bármit, netalán valami gagyi fősulis dipit beszámítok. Normális dipi esetén ráfizetek pár datit esetleg.
Érd.: itt és most! sürgös!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat