Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Mondom én

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Mondom én

Mondom én, h tok ha naon muszáj!! Megdícsért a tanárnéni, hogy naon jó volt az előadásom, határozott, gördülékeny és meggyőző (legalábbis kívülről biztos:-)))! Ügyes vagyok, úh akár mehetek is és megvédhetem a dipimet, ha majd elkészül és bizonyos peremfeltételek teljesülnek, mint például a nyelvvizsga..Erről jut eszembe, nem tud vki eladó nyelvvizsgát, mindjárt kettőt, és ha lehet két különböző nyelvből?Érd.: én Na, nem ám, csak vicceltem (nem is..:-)), mert ugy tudunk mi idegenül, főleg ha iszunk!Öröm hallgatni!Vagy nem?!:-)
Tehát mostanában nem kell félnem, hogy zolika (a mi rektorunk) leharapja a fejem védés közben, hacsak nem repül az ölembe az aranyhal, és kívánnék tőle mindjárt két nyelvvizsgát, meg ha már ott van tömérdek píínzt, de akkor má' minek a nyelvvizsga, hisz' tok venni:-))jaj. Már megint ide lyukadtam ki,de nem is, mert ha tömérdek pínzem lenne, nem kellene nyelvvizsga, megvenném mondjuk Borát, vagy Bahamákat, oszt ott mindenki magyarul beszélne, és kész. Sőőőt, nem is! Busht venném meg, házi szolgának és meg kellene tanulnia magyarul, hehehe, az lenne csak a kiba..brálás!Bírná a burám:-))
De ebből szósem igaz, mert mind összeset odadnám a szegény éhező gyerekeknek és a sok pufi, újgazdag kiskölköt meg jól berakatnám egy sötét pincébe, had bőgjenek és a már nem éhező kölkökkel nevetnénk rajtuk.
De persze ez sem igaz, mert inkább megcsinálnánk rég dédelgett álmunkat Judittal, egy pasi kuplerájt, full extrás igényes pasikkal, nagggyon gazdag nénik számára..
hm ez jó lesz.
Na és most ért bele a kezem a bilibe.
Mentem Vackot gépelni:-))))))))))))))))))))))))Éljen!
JAJ! mit ír nekem ez a nem normális névnapomra?!:
A Párt és a Központi Bizottság boldog névnapot kíván. Tisztelettel: Kun Béla
Szerintetek helyén van az agya?!
Na csók a családnak



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat