Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. május 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. május 4.

Kora reggel ilyet?! nee..
Drága Jennym ágya az enyém mögött, vagy előtt van, attól függ honnan nézzük. Azaz a fejünknél összeér.Reggel mire ébredek?! Hogy beoldalazott a kis Szöszi, azaz a feje ott volt az enyém mellett. Még szerencse, hogy előbb nyitottam ki a szemem, nem biztos, hogy örült volna, ha félálomba adok a szájára egy puszit:)
Persze a keze is ott volt valahol, és megláttam rajta a Canyonos pecsétet. (nem tudom, mit keresett rajta, mint törzsvendégeknek, nekünk nem kell a méregdrága 69es beugrót fizetni:))), na mindegy, rajta volt, és lebontott. A pecséten ez áll: Ki a király?! Grand Canyon.
Aúú. Ezek hülyék:))
Tegnap elindultunk fagyizni, perszehogy pici Canyon lett belőle. Szegény Jennyt egész este oltottuk, mégis folyamatosan égett:)
Aztán kitört belőlük az állat, mert kifejtettem, hogy jó lenne, h kimutatnánk egymás iránti szeretetünket. Nagyon durva volt! Kaptam puszit, sőt még meg is öleltek...Mikor Canyonban Judit a vállamra hajtotta a fejét, Jenny már csak ennyit nyögött be: ez a ma délután egy Loveparade..Sarokba küldtük, mire kukoricát követelt. Aranyosan mondtuk neki, bocs, nem azért küldtünk, hanem hogy pénzt keress, erre ő: Hát miért? A kukoricán úgyis térdepleni szoktak, az nem jó?:D Kellemest a hasznossal...
Aztán Judit talált magának osztanivalót egy szolis, fehér izomtrikós, 35ös pasit, Pufi haverját. Szegény ember, kapott rendesen, bírta, de azért látszott, hogy nincs ehhez hozzászokva.:)
Én meg hazaindultam korán, mert jókislány vagyok! De még előtte sikeresen meglepett megint Kvazi..Ő és az elvei, lassan kezd tisztelni, azt hiszem:))
Puszika mindenkinek, főleg a két betegnek, akiknek kora reggel már muszáj volt egy 100as nyomnom, mert kicsit se nomrálisak:))) ugye Mackótestvérek?:)))

Na hát na. Meg lett a Kükerem. és benn voltam egyetemi éveim egyik utolsó óráján..Bár teljesen feleslegesen, csak úgy..Komolyan hiányozni fog az érzés, hogy elalszol órán, beleásítasz a tanár képébe, két percenként írod fel magadnak, hogy még mennyi idő van hátra, tönkre tedd a tanárokat a hülye beszólásaiddal, és persze, hogy hallgasd a sok okosságot és csak azt írd fel, amikor a tanár beég.. Hány ilyen lapom van, istenem!:)
és mennyi idióta órát végigszenvedtünk, úristen a kibernetikák, meg a géptanos tárgyak, no meg a számvitel, mikro, contolling, istentudja...na meg a pszichológiák, a szexuálipszichológus Ernővel:)) Na, az analízisekről, fizikákról, meg menedzsmentekről ne is beszéljek, ahol megtanultuk,h luxuskurvát kell játszani: nem elég eladni magad, de még mások könyörögjenek, hogy megvehessenek:)))
Veress Gyuribá ábgeoját se fogom elfeledni, hétfő reggel 8kor, másnapos fejjel is olyan egyenes vonalat húzott a táblára, vonalzóval se jobbat!
Na, meg Győrvári a matekjával, ő az egyetlen tanár, aki mindig korrekt volt, és csak azért bejárt mindenki, mert amilyen dumája volt, az valami botrány.
No meg a Rektor Úr. Aki hagyta, hogy elaludj, aztán a füledbe, teli öblös hatalmas hangján hirtelen elkezdte magyarázni a vállalati kultúra modelljeit:) akinél tanultál, mert a híres mondás mindenkit visszatartott attól, hogy nála puskázzon: Amíg én itt..., addig maga nem..
Meg a Lajos, aki képes volt leállni verekedni egy diákkal, mert az lekurvázta az egyébként szintén diák barátnőjét..
Tuczainé, aki a világ legunalmasabb óráit bírta tartani úgy, hogy közben kénytelen voltál figyelni, és aki bájos tücsök fejével minden jóérzésű másnapost a WC-re kergetett..
Buszsofőr bácsink a Béla, aki úgy beszélt a Ljupanovi trajektóráról, mintha édes dédelgetett virágairól mesélne pár szót, vagy a Kunszabó, aki a sofőrjét hozta zh-kra felügyelni, de ő maga kérte meg, hogy hagyja a diákokat nyugodtan puskázni:)
Vagy a Bittner, Kosztyán, Csizi, édesem, Csizi, aki mikor még odakerültünk 5.éves volt, és most már komoly tanár úr, és nem tudta elérni, hogy magázzuk, mert annyira tündérpofa:)
Atyám, Meszler, a hírhedt, akinél akár 800 oldalas könyből is puskázhattál, bármit írhattál, nem engedett át, hacsak nem ismert személyesen:)
Dimény a gülü szemű lény?! Számvitel, contolling?! A nőről csak gusztustalant vagy semmit..Kinézetre, zh-ra, bármire..
Badics házaspár, a temető szülöttei, sápadtak, csúnyák, humortalanok, de azért jószívűek..
:))) Móka muki, statisztika bácsi, szegényem, a fiúk úgy oltották, h észre sem vette. Vagy valszám Laci bá, aki nem bírt ki másfél órát bagó nélkül, ezért sunyiban mindig órán is rágyújtott az ablaknál, és szigorlaton közvetlen cigi után szabadott csak bemenni hozzá, mert különben elküldött a picsába, szó szerint..
Zsíros kollega! Géptan tanszék egyik réme! " bennem csak a daganat jóindulatú" Képes volt a legflegmább, leglazább embert is nulla perc alatt szénné alázni 200 ember előtt, csak mert poén..és képes volt forradalamról, rendszerváltásról órákon át zengedezni, mély átéléssel..Vagy Kraxner?! a másik "tömeggyilkos"?! Ha túljutottál 3 zh-n, 4 rajzon, két vizsgán, azért még behívott szóbelizni, hogy mindenképp meghúzhasson:))...ésatöbbi ésatöbbi ésatöbbi..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat