Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. április 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. április 12.

Lassan annyira tiszták lesznek itt a dolgok, hogy nyithatnánk egy patyolatot.
Meglett Judit myelvvizsgája!:-)))))))))
Több szempontból is örvendetes. Az első, hogy akkor júniusban dipi, azaz ÜNNEPLÉS! Szerintem nem akarjátok tudni, megtesszük, amit megkövetel a mozgalom. Attól a perctől, h Judit kilép az államvizsga helyszínéről vége lesz a világnak, amilyen módokat csak el lehet képzelni:-))
De. Visszatérve még azért is örvendetes, mert így külön külön kell a hármunk dipijét megünnepleni, háromszoros hurrá és K.O:-))
Természetesen az is jó, h tud angolul, és már két nyelvvizsgája van, de ez annyira nem fontos..
Szóval tegnap ezért kicsit lenéztünk ide-oda, hogy naa, mégiscsak egy nyelvvizsga!
Kezdtük Canyonnal. Megjött végre Kvazi, bár valami szerkentyűben volta lába, és igazából még feküdnie kellene, de eddig bírta. Agyon ölelgettük:-)
Aztán pár csepp nedű után átmentünk Mythosba, ahol hétfőn még soha életemben nem jártam. Eztán se fogok. Mint kiderült rock buli van ilyenkor. Nem mintha baj lenne, csak nem az én világom. Judit persze egyből sarkon akart fordulni, h kimegy a Robihoz (kidobó bácsi) dumcsizni, de megkértem, h nézzük kicsit, én úgyse mostanában láttam iilyet: feketébeöltözött, hajrázós, ugrálós, pogózós fergeteg party!! Nagyon kemény! Aztán nemsokára mégis kimentünk. Hááát! Az ember, a Robi egy elmebeteg! Csak hallgatod, hallgatod és sírsz a röhögéstől, és könyörögsz, h mondd még! Persze néhol oltottam egy-kettőt rajta, mikor tudtam, de bírta, keményen! és saját magát büntette! hihetetlen:-))
Persze azért nem az a bájgúnár fajta. Úgy megharapta Judit orrát "poénból", h fél órán keresztül vérzett neki, nem gyengén. Újabb bizonyíték arra, hogy ez a nő igen kemény, és nem hiába nézek fel rá, és le a kalappal, ha el tudja viselni az embert. Mert ála nics hiszti, rinya, megjátszás, akármi!! Dujva bácsi:-))
Aztán megjöttek a kosarasok, perszehogy visszacipeltek a buliba, ami már átváltott slágerre (egyre jobb:-)), és ezek az agyamentek persze folyamatosan nyomták a szöveget, de leoltottam őket, igaz kedvesen:-))
...
Kötsög vagy. Szerintem.
Add Uram, hogy legyen egy közös gyermekünk! szeretném látni azt az embert, aki belőle válna! Iszonyúúúú:-))

De van ujj a pap alatt! Go west!
Megyek haza haza, szüleimhez, imholn húsvét előtt egy-két héttel voltam utoljára. Felköszöntjük bátyámat! atya gaty! 28?! mit fog kapni?!:-))
Aztán megyek dokihoz. Kicsit viccesen nézek ki, amikor köhögök, balra görnyedek és fogom az oldalam, mint valami fél Quasimodo:-))
Anyukám mit reagált, mikor ezt elmeséltem neki:
Jaj Barbi, már megint?!
Nem anyu, még mindig!:-))
és igaza van. Már fél éve megint mindig beteg vagyok. Csak azért, mert nem szedem a kibaszott gyógyszerem (gondolom látszik:-)). Az én ostoba hülye önző fejemet. Meg is érdemlem, h ne agódjanak értem! Mert ennyi felelősség nincs bennem, ha nem is magam miatt, de legalább miattuk törődhetnék magammal!!
Abbahagytam.
Csók a családnak

Ezt most muszáj:
"Az anyám nem akart még szoptatni sem. Azt mondta, csak barátként szeret"





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat