Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2008-04-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2008-04-23

Nah, kezdek kicsit nyugodtabb lenni, hogy látom a képet, megvan némi fogalmam is.. nem vagyok 100%ig meggyőződve és biztos hogy egy hét múlva ezer dolog fog eszembe jutni, erre rájöttem rég, hogy valamit nem jól csinálok, de mivel még egyszer sem okoztam ilyen szempontból csalódást, talán most is sikerül valamit, ami tetszik.
viszont emellett azért még alakítjuk a napot..:)

Vasárnap annyira másnapos voltam ,hogy igazából az ágyból sem igen bírtam felkelni. Gáborom egy Hős volt. Hozott reggelit és napközben is még kajcsit. Nagyon értékeltem, életmentő tud lenni ez a Pasi.
mivel elmúlattuk az időt, már fagyizni sem volt kedvem lemenni, ami azért valljuk be elég fura nálam, de most a kiselépnia lakásból érzés - amit oly oly ritkásan érezgettem mostanság fele - kerített hatalmába.
Hétfő meg azzal indult, hogy késtem, nem is keveset. és fél 10 után sikerült is beérnem. Viszont ezért cserébe szanaszét hajtottam magam 6ig, ami ennyira jól sikerült, hogy azóta sem sikerült túl sokat letennem az asztalra. pl egy szerződést egy levelet és 3 számlát meg két telefont.

Nyú gájunk az egyetemista közgázos és a mamipiciteniszező fia sztereotipíák mintaelegye némi aggyal és szerencse fiasággal megspékelve. Mivel egyelőre azonban kicsi az arca viszont egész tűrhető a humora nem ítéltem elő. Az mondjuk tény, hogy csapatunknak újfent nem sikerült kellemesen szimpatikus, szemetgyönyörködtető kollégával bővülnie, de mivel nem is ezért vagyunk itt, pláne nekem jutott 'ilyen' privátba személyreszóló emígyen magamat oltandó:shut up plíz.

Arról a valóság egy teljesen objektív szeletéről, mint adott Excel táblázat meg nem szívesen szóllanék, de ugyancsak piroslik a lekicsinyitett internet exp. ablakban megjelenő blogírós lap hátterében, emígyen meg nem állhatom, hogy ne fikázzam egy sort:
több mint 2 hete dolgozom benne. sok része copy/paste. Nem, nem lehetne egyszerűbben, viszont igen már gecireunom.
Tudom, tudom csináljam meg és kész. De ez nem ilyen sajna.
Viszont ami ilyen például, az aaaa Bori átültetés! ( Bori= 2 és fél éves pálma!)
természetesen mint növényanalfabéka átadtam az ültetés projekt felelősségét és végrehajtásának kivitelezését ( jesssz!) Mr. Thunder ööö Thu..nek :)
No. Ki is vitelezte a végrehajtást. Mint fő agrárprofesszor. Kb 1 hónappal azután, ahogy először felmerült a probléma.
Nem is az a gond. Hanem az, hogy az átültetés után másfél órával megtudtuk, hogy abba amibe abba nemigen kellett volna.
Jó, tudom - most már -nem olyan nagy wasistdas dolog ez az átcsüccccs de azt érted? 1 hónap mire rászánjuk magunkat erre meg nem jól? :)
Persze más dolgok is vannak még. Életem szőke hercege kapott egy főnököt, aki mellett dolgozni kell.
Első vagyis inkább 2. hallásra talán azt is gondolhatnánk, hogy ez nem is biztos, hogy rossz dolog, hiszen így tanul ember fia! Csak amikor meg abba gondolok bele, hogy viszont olyan dolgokkal kell foglalkozni amik nem teljesen állnak közel az ember személyiségéhez ( mondhatnánk mint jegesmedve a kongói aligátorhoz) akkor .. persze mindannak a tudatában, hogy jegesmedvét sokmindenre lehet használni, lehet hogy érdemes aligátornak összebarcsizni vele. Itt igazából majd az lesz a kérdés valamelyik jövőben ( vagy táv vagy röv) most akkoj mejje?
Jójó én meg sem szólalok. Na jó de, mert ez az én naplóm. nálam a meseszerű környezet lehetetlenné teszi, hogy fejemben a vegyünk komolyan a munkákat, kicsit adjunk bele többet- csupán csak gondoljukn bele - amolyan normálisan határozott és mély érzések, elhatározásés hozzáállás teremtődjön. Olyan hepi fíling van itt, amit nem is teljesen igaz, de alapvetően mégis, hogy nem tudom nem élvezni a helyet. És ha valahol jól érzem magam, akkor ott éppen azt csinálok, ami a kedvem tartja. Ez persze egy munkahelyen nem mindig előny. Hacsak nem a melón jár az eszedfolyton.
Nyilván nem. Ha annyi energiát fordítanék a melóra, mint amennyit meló időben bármi másra, akkor .. ??
Akkor. Mikor? Amikor mi akarjuk.
Szóval hajrá Barb.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat