Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Nyaff..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Nyaff..

Szijja Levi! Már hiányoztál!:-))
Nyaf. visszajövék édes, gyönyörű városkába, bár egyesek inkább kisközségnek neveznék, és megint folynak a dolgok, elfele, meg befele.
Kezdődjön onnan a mese, hogy tegnap megint futottam. Mostanában NyF sokat futtat. mondtam neki lassan hivatalosan is a stricim lehet, elvileg ma az is lesz.:-))
De! Elértem a buszt, és újra csodálhattam milliószázhuszonötödször a Balcsi északi partját..Közben jött egy teló, és kedves barátom meginvitált két hétre. Na, jó, csak pár napra, de örömmel vettem. Rácseszett, mert megyek:-))
Aztán meg nem rájöttem, h halvány lila segédfogalmam sincs, merre lesz az interjú?! Telefon, és jött a hír, h az egész beszélgetés németül zajlik majd! Jupiéééé!! 3 éve nem nyikkantam meg eme remek nyelven. Tegnap igen...
Szal Judittal odataláltunk, perszehogy kinn van a fenébe, és kik állnak ott, az üzlet előtt?! csak nem Dzsí, meg Pufi és Zé?! Pufi teljes motoros szerkóban a quadján, Zé meg magába zuhanva Pufi kocsijánál. Rendőr néni meg édesen kérdezgeti. Némi balesetecske történt. és Zén látszott, h oda van, mint kiderült azért, mert Pufi kisfia is benn ült a kocsiban. Pufi persze mire mi odaértünk, csak röhögött, de sejteni lehetett, h Zé ezért fogja kapni az oltást. Csak a gáz, h tényleg nem igényli..
Szal interjún kiderült még tudok érteni, és beszélni, Sőőt mosolyogni is németül, de igazából ez megint egy normális állás, heti 40 órában..és már vagy 5ször magyaráztam el ennek a diákmelós irodának, h Csók, de én csak heti 1-2szer szeretnék vmi gagyi melót és más nuku. De tapasztalatnak jó, ma hívnak, de nem hiszem, annyira nem is akarom..
Szal jött este, Jenny ment melózni, elkísértem, előtte beugrottunk Canyonba. Az osztás már ment, szegény Zé tényleg rosszul van, Dzsí meg engem nyaggatott Tibikével, akinek beverem a fejét, ami ennyire pletykás:-))
..és tényleg csak egy kávé, no meg egy pezsgő, Ari pörgött és nem bírt magával:-)) aztán 11re otthon is voltam.
Most meg itt, és blee, le nem írom mégeccer miért, hívjuk inkább Ratyi Matyinak, akit el kell intézni, bleee...

Fájdalmas hírt kell megosztanom veletek. tegnap este Jenny elvette tőlem a remémyt, és a lehetőséget..
Valahol gondoltam, de azért szomorú vagyok..
és nem is annyira a buli miatt, hanem, h Jenny tudta, mennyire szeretnék menni..
Nem hibáztatom, nem haragszom, csak nem először csinálja ezt velem. pl soha nem volt, h egymás szülinapját ne együtt ünnepeltük volna, vagyis többen, de hárman mindig ott voltunk, de tavaly Jenny inkább hazahúzott..Talán, mert azt hiszi, ez nekem nem fáj, hát nyilván nem mutatom, de talán ismerhetne ennyire..
Szóval nagy buli kilőve, a meghívás csak jövő héttől érvényes, úh asszem valamit ki kell találnom hétvégére..majd meglátjuk, hol van az még?!:-)))
Na húztam is elfele, matyihoz.
Cuppanós néktek Akiya, Zsóka..Nem tudom, miért szeretitek annyira a locsolkodós szöveget;-))De azért kösz:-))

Csiribá

Ratyi Drága nem akar együttműködni..azt hiszem, nekem soha nem lesz kész matyim. Nem tudom csinálni, nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom..
Elakadtam, és egy betűt nem tudok írni.
Andi néni holnap kivág a franv a ramaty Matyimmal együtt..
Még szerencse, h általában a tevepasiknak buta tevelány kell, így talán nem leszek mindjárt kétszeresen elvált...

Egyetlenem! Még igencsak visszafogtam magam, nehogy meggondold magad! De mostantól: mosás, főzés, takarítás, reggel finom ébresztés, kávé és reggeli..A többit majd még sorolom, egyelőre elég lesz ennyit megjegyezned..
Puszikállak Bögyölőm
Ja, és miért a rózsaszín inget kellett felvenned?! Mondtam, h buzis!
Egy esküvőre!?!
Látom sokat kell még nevelnem rajtad..De megoldom.:-))

Háát, Levi, asszem annyira mégsem hiányoztál.:-))

Helyzet:
Iszonyatosan éhes vagyok! Reggel ettem egy kiflit és ennyi, nem volt időm. és itt ülök, most már 8 órája, és sikerült a matyiba beillesztenem úgy plussz 8 oldalt. Jeee. Szar az egész.
még talán bírom kicsit, kaja és jövök vissza, de minek. ja. a lelkiismeret.
Már mennék, nem csak kajálni, de azt meg pláne nem tudok most....hogy mikor? Isten a király biztos tudja..:-))
ja, és nem hívtak! Biztos nem voltam elég jó németből! lehet, h nem is kerti bútorokat, hanem magamat kellett volna árulni..Akkor viszont nem csodállom, h nem kellettem:-)))

De IGEN!!!! Örömmel vagyok értesítve, hogy fel vagyok véve!!!
Tudtam, h sztár vagyok, de ennyire?!:-))
Anyúúúúú! akarom én ezt?! Majd meglássuk. Viszont addig élveznem kell a szabadságot!! hehehehe



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat