Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Jól vagyok, köszönöm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Jól vagyok, köszönöm

Ma végre valahára rendes szorgalmas iskoláslány módjára elindultam iskolába, órára. tegnap még azt is megnéztem, ugyanmár, hová kell menni. Még full megfázott, aliglátok ki a fejemből állapotom sem tudott visszatartani. Elmászok és felmászok a másodikra, mert hol máshol is lehetne eme tantárgyak gyöngyszeme ( a nevét még nem sikerült elsajátítani), és mi van?! Semmi. Kukaberci fejjel, vörös orral, csodálkozón és kétségbeesetten hívom azon kedves, nálam fényévekkel szorgalmasabb szaktársaim, akik esetleg sejthetik eme rejtély megfejtését, hogy ugyanmár, mi a f@sz van. És mi lenne?! Elmarad!! Az én órám, amire lelkileg és fizikailag is oly nagyon készültem. Így kénytelen voltam meglátogatni ezt a kis bengát.
Ma végre utólértem az életem, sőt talán nemsokára már én fogom irányítani is.
Struccról átváltottam farkasra, aki szembenéz és úgy döntöttem, ideje nekiállni legalább utánajárni, vagy estleg megoldani azt a sook mindent, ami összejött mostanság.
Például kiderítettük, h pártfogó csak annak kell, akiről úgy döntenek, hogy igényli..huh.
De nem is beszélek erről..Én dolgom, felesleges.
Visszatértem. Úgy döntöttem nem kell pasi. Amíg magamat nem rendezem le olyan szinten, hogy tükörbe tudjak nézni, addig nem várhatom el mástól, hogy engem nézegessen. Ezt most nem csak a kinézetemre értem..Lelkileg se vagyok egy felüdülés, finoman kihívásnak nevezném magam:-))
Szal először helyrevágom magam, és amikor már úgy érzem, hogy van esélyem, hogy olyan pasit találjak, aki nekem is megfelel és szóba is állna velem, akkor majd..
Tudom, hogy nem itt Veszprémben lesz, tudom, hogy nem mostanában..Nem érdekel. sok mindent kibír az ember, olyanokat is, amiket nem is gondolna. Csak nem hiszti kell, hanem elhatározás.
Emberből vagyok, tudom, hogy lesz hiszti, de attól még meg kell adnom magamnak a sanszot arra, hogy olyan ember legyek, akit akár szeretni is tudok, meg tisztelni. Kevés embert tisztelek. Nehéz lesz:-))
Szal döntöttem...és jól vagyok, köszönöm
Puszit nem küldök, még ti is betegek lesztek, azt meg nem venném a lelkemre (amiről tegnap döntöttem el, hogy egy ideig félre lesz téve), így csak intek egy pá pát!
Ha lenne lelkem rosszul esett volna, h még csak egy mukkot sem kaptam, de tudom, biztos csak elfelejtetted.Ha meg nem, már az sem bánt. Túl sokat bánkódtam már miattad. Ez nem a te hibád, félre ne értsd, csak elég volt..
Kicsit lazábbra veszem a figurát azt hiszem..Szerintem te is ezt szeretnéd igazából..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat