Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Miss Otromba, az orosz szingli..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Miss Otromba, az orosz szingli..

Az voltam ma. Miss Otromba, az orosz szingli lány. Hú. Tudjátok milyen rossz, amikor azt érzed, kb 56os karjaid vannak?! Nagyon. Így én lettem Otromba, és azért nem NDK úszónő, mert csak.
De a lényeg, h ma volt a szigorlat.
Reggel rá kellett döbbenem, h puskázós zsebes kosztümkabátkám otthonotthon maradt. Így választhattam rendkívül csinos kabátkám, v zakó vagy mimet, amiben úgy nézek ki, mint egy igazi nő, ámbár null db zsebbel rendelkezik, vagyfelveszem Katiét, ami hatalmas, térdig ér, úgy nézek ki benne, mint egy lelenc gyerek, DE rendelkezik puskatárolóval, nem kicsivel.
Mivel Kiberbácsik szerintem rám, mint
Kémiai Objektumra, illetve, mint tudatlan hallgatóra néznek csakcsupán, úgy döntöttem női mivoltom hangsúlyozás bizonyára kevés lenne eme fantasztikus- misztikus szigorlat abszolválásához, ezért feláldozom szépségem tanulmányaim oltárán és lelenckedek..
Ahogy illett, reggel éhgyomorra megkaptuk a szíverősítőt és harcra fel! Hát! Harc az volt! 1 órán kersztül nyúztak a bácsik -gondolták ők jófejségből-, h megtudjam csillantani tudásomat őelőttük, és hiába győzködtem őket, h de én ezt nem értem!!, ők úgy gondolták:DE.
Aztán mikor eljutottunk oda, h a zuhanyozási szokásaimról kezdtek faggatózni, akkor gyanússá vált a dolog! De mint később kiderült, ők csak rászerettek volna vezetni vmire, vmi olyasmi szinten, mint a barkobában..Nem sikerült:-)) de sokat viccelődtem, h lássák, h hát igen hülye vagyok, deazért humoros!
So so, utána még 2 órát várakoztunk...és megkegyelmeztek!!!!Gyönyörűszép kerekded ketteskét kaptam! Én?! Kiber szigorlatra!
Ez kb olyan, mint paapgájnak nyelvvizsgát adni, ha azt
mondja:Hello.
Aztán hazamentünk, pihengettünk, este meg lenézünk egy sörre kötelezőből. Nehogy bevonják az engedélyem, meg mert megérdemeljük..És itt a vége a vizsgaidőszaknak!!!Jesz, oké!
A bújhatnék nem csillapodott, kicsit még hozzácsapódott némi kattogás is, úh vagy jó lesz nekem holnap vagy nem, de az biztos:-))
Csóközön a buksitokra!
Bár Fekáról és Jonról soha nem feledkeznék meg, ők úgy látszik meg egy cuppanósnyira sem csippázák a burám..:-((
Csók a vadnyulaknak, a vadaknak és a nyulaknak és természetesen a vadnyulaknak is.
Judit le akart ülni..
Barbi szólt neki:
Csinálj magadnak egy szabad széket. vagy szabad szombat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat