Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005-12-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005-12-23

Téboly.
Beléptem a szobába és rámtört a nosztalgia. Úgyis mondhatnám, hogy flashem volt nem kicsi, de mivel köze nincs drogos sztorihoz inkább csak érzésnek merem hívni. Fenn vagyok szupernagyinál. Nanáhogy egyből a géphez kellett jönni, h milyen progijai vannak megint és ez meg az történt a géppel. Ideültetett a gép elé. és rámtört. Az egész. Dipiírásnak álcázott egész délutános levelezős izgulós Teveclubdélután NyF-fel.
A Téboly persze nem ez vol, hanem amit az elmúlt cirka 5 órában éltem át a már csak pár apróság kell és kész a kariaji projekt keretében.
Ezt így higyjétek el, ahogy írom. Kb 15 üzletben kerestem hamust és SEHOL egy normális. Jaa! Nem ruhaboltban kellett vón?! :)) Neeem. De tényleg. és amikor ráleltem oooolyan goyrsan csaptam le rá, h az eladósrác köpninyelni nem tudott, míg végül leépített egy: talán van oridzsi kiszerelés, ez csak a kirakati db.
hehe.
No mathö fakking van.
( Kedves Hitvesem nyomaott fel pár számot a zenebonámra és nanáhogy rap. Eminem, Colioo meg asszem 50 cent is van. Jóók, csak most ezek mennek a fülembe..
Söprés van elfele..
Go home and pack..
..or sleep?!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat