Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Csak a pasik:-))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Csak a pasik:-))

Kezdhetjük! bumbum bum bum bumbumbum bum
oiééééééééé szállj fel.. oiooooo láááááááálá:-)
Az vaaan, hogy egy hete folyton csak jól érzem magam. Csütig meg is vagyunk. hétvége. hmmmm. REMEK!! örülök, h lekattantam, és végre láttam, akit, és teccett. Végre úgy volt, ahogy és kész, és felesleges is ezen bármi minimálisat is filózgatni. A fiúkat meg eegyre jobban imádom, kész vagyok, csak asszem kicsit sokat beszéltem, deee nőből vagyok, megtehetem!:-) Szal jó volt, és már igényeltem kicsit, h pasik szeretgessenek:-))
Aztán megismerkedtem egy kedves FIATALemberrel, akivel jót beszélgettünk, őszinte leszek. Valami nekem nem teljesen kerek perec, de jól éreztem magam, a többit majd máshol máshogy..
Aztán egy jóbarát tett egy szívességet, ami - állítása szerint nem volt nagy fáradság- de nekem akkor ott nagyon sokat jelentett, az egész viselkedése, minden.. Nőttél a szememben nem kicsit, Norbika!
Aztán volt még Juditos vnap, hétfő és kedd, ami keddtől Jennyvel egybekötve, igazi békebeli időkre emlékeztető visításban, és egymás rongálásában teljesedett ki, aminőnek az lett az eredménye, h tegnap este Kenyon. Ahol egy fiatalmenbertől olyan élményt kaptam, amit talán még soha. Egy ember, akin keresztül nézel, kis farmeres polós kölyök, de amikor nekiáll táncolni, nem bírtad levenni róla a szemed!! Egyszerűen tökéletes minden egyes mozdulat, kifinomult, nem egyszerre mozog mindene, hanem csak éppen, ami kell, határozott, mintha belőle áradna a zene, áááááá,szinte képtelen elrontani, hiába nézik már vagy 20an! Persze icinyke kis önbizalmunk is elpárolgott mellette, még hogy mi tudunk táncolni?! De az élmény örök, köszi Atesz! :-))
Ennyit tesz a mozgás:-))
Szal kenyon, aztán kis pihi, aztán nőcis délelőtt Jennyvel, suli, aztán meló, ahol Sanyika a 6 órából 5ben kitüntetett jelenlétével. Marahjól elhülyültünk, csak félő, h sajnos kicsit vissza kell fognom magam, mert az emberünk egy kicsit odavan tőlem, vagyis értem:-))))))
Most meg hulla fáradt vagyok, de azért le kenyon, mert csak bújkál bennem a kisördög;-)
Minden jó úgy ahogy van, felesleges dolgokat túl beszélni, túl agyalni, úgyis minden folyik a maga útján..
és amúgy drága barátom, igazad volt, nemhogy ne kabbe, hanem kösz.. Kösz a hétvégéért, kösz a szívességéért, kösz, h a barátom vagy, és kösz, h olyan agyatlan vagy. amilyen és egyébként meg:
Aki tud, imádkozzon érettem most és máskor nem kell, h még a ma estém kicsit olyan legyen..Tudom, telhetetlen vagyok, de a múlt elszállni látszik, a szekér fut, és én meg amíg élek...
úgy néz ki, pasit keresek:-)))))))))))))))))))))))))))
Csókolom, minden kedves mindenkinek! hm. Csak ennyire vagyok fáradt, de bennhagyom, mert nya.
és ígérem mindenkinek írok, de hajjajj, éhen döglök.
Cupp



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat