Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. február 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. február 19.

Ultra brutál hangulat uralkodik agyam ködösen szürkén lebegő haloványan lökdösődő, ki-kisülő neuronjaim mozgásán.
Egyetlen hőnszeretett bátyám olyan élesen, logikusan és észtveszejtőn kíméletlen rávilágított egy-két dologra, amúgysem túlnagyra tartott nyomoronc életem érzelmi sivárságának mértékére, azonfelül az emberi önzőség és homokbafejeffektus oly szíves használatának gyakoriságára vonatkozóan...
Tök eccerűen: megmondta a frankót, és tom, h igaza van és mégsenem fogom azt tenni, mert még annál is gyengébb vagyok, mint amennyire erős.
Egyébiránt a mai nappal olyan műveltségnövelő, kultúraéhség kielégítő műveket sikerált végigsasolnom, mint Nyócker és a Legelő hősei! minő felháborító: teccettek.
Bevallom, Nyóckeren néhol besírtam, egyébként édi-tünci és egyszer, na jó kétszer megnézhetős. A tehenesben megfogott Reményke hangja, a szívembe lopta magát vele, Bátorról nem is beszélve, a főmarhalányt meg egyenesen rólam mintázták, bár erre nem biztos, h büszkének kellene lennem, de már régóta közismert, hogy rosszul raktak össze, szal az vagyok!
Persze komoly dolgok is történtek ma, de nem érzek rá semminemű késztetést, sőőt a szervezetem minden egyes vmilyenszintű gondolkodásra képes atomja rezeg az ellen, hogy nekiálljak verni a nyálam az élet súlya, világ gondja, értelem, érzelem, élet stb.. miatt. Szoktam vót eleget..

Ne keress,
ne hívj,
ne írj,
ne sírj,
ne élj,
ne kérj,
ne adj,
Na hagyj.

Jeeee, és ezt muszáj volt, mert itt fortyogott az agyamban és addig füstölgött vón, míg füstmérgezésben elhal a fülemből az egyensúlyozó szerkentyű és halálfárasztó bír lenni, amikor az ember csak dölöngélve, dekoordináltan képes mozozgni..
Persze erről nekem fogalmam sem lehet, csak úgy mesélték a nagy lányok és fiúk, akik néha isznak valamit és jókedvük lesz tőle..

két öreg nyanya dumcsizik:
- háát, ezek az egyetemisták mennyire szegények!
- hát miből gondolod?!
- múltkor is láttam őket: egy cigit szívtak öten és még örültek is neki..
Tdom, h ősrégi, de örök.
Naa, asszem ma is alkottam egy hatalmas maradandó, értékközvetítő, népművelő, szociálpiszichológiailag pozitív hatású nyamvadmányt.
Ennek örülök.
Jócca

Ja, és bébi, mielőtt lennél olya nagyképű, és magadra vennéd azt szart ott fenn, akkor ne tedd! Ennyire még te sem vagy Valaki.:-))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat