Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. március 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. március 31.

Tegnap beszélgettem Kedves Barátommal. Kicsit arról, h ki a jó ember, ki a rossz, mikor értékes valaki. és eljutott oda, ahová mindenki velem kapcsolatban, h jó ember vagy, mert meghallgatsz másokat, figyelsz rájuk, együttérzel, és megpróbálsz segíteni..Ezért vagyok én jó? Ez természetes. Ráadásul senki nincs rászorulva az én segítségemre. De már megszoktam, h meg akarnak győzni valamiről, amit én nem úgy gondolok, és nem hisznek nekem az emberek.
Aztán mondott olyat is, aminek nem örültem, mert azt hittem, erről csak én tudok, és kivűlről annyira nem látszik, ezek szerint de. Mégpedig, h édes, piciny egyetlen életemnek semmi célja. Vagyis pontosabban nekem nincs semmi célom. És ez nem jó dolog. Nincsenek álmaim, vágyaim, nincs olyan dolog, amiért bármi megtennék. Mert azért az emberek többségének szokott lenni. Elvileg nekem is lehetne, jelen esetben a diploma, vagy ilyesmi, de nem érdekel..Gondolom az kellene, h a célom legyen, h dipi, jó meló, lakás, társ, gyerekek..Majd biztos így lesz. Vagy nem, és akkor mi van?!:-))
Már évek óta tudom, h nincs célom, de azt nem, h mi legyen, vagy mitől változna ez meg..
Csak tengek lengek. Például most is. Holnap kezdek az üzletben. és ma jöttem rá, h én ezt nem akarom. Minek?! Annyira nem kell lové, h én heti 40órában melózzak, sokkal fontosabb most a dipi. Ráadásul kedvem sincs. Akkor minek mentem el az interjúra és egyáltalán? és már most tudom, h egy hetet ott leszek, mert jófej vagyok és nem most telefonálok, mert akkor még ki se tudnának nyitni, aztán talán majd addig találnak még embert, mert amúgyis kettőt kerestek, aztán csáá.
Ja, és már nincs szar kedvem, újra érzéketlen flegma figura, hahaha. Nagy ívben szarok a világra
Annyira szánalmas h ilyen hangulat, plusszba még vélgletek embere vagyok. nem tudok racionálisan gondolkozni, néha néha átfutnak az agyamon gondolatok, de rohadtul nem látom át az életem, meg semmit se, csak beszélek és létezem, anélkül,h tudnám minek.

Próbálunk lazák lenni, próbálunk mások lenni, próbálunk nagyok lenni, de minek? valaki úgyis lenéz, valaki kinevet, valaki belédrúg.
Ne adjak mások véleményére, de higyjem el, amit mások mondanak.
Légy őszinte, jó és segítőkész, de ha valamit el akarsz érni az életben, akkor legyél önző, agyafúrt és ravasz.
Lássák rajtad, h határozott vagy, meggyőző és értelmes, de azért legyenek érzelmeid, legyél kedves és bájos.
Legyél jó nő, nőies, de ne sírjon a szád, ha fáj a magassarkúban a lábad, ne huzogasd a szoknyád szélét, legyél könnyed.
Legyél életvidám mosolygós, de ne komolytalan gyerekes.
Lehessen veled beszélgetni komoly dolgokról, élet értelméről, de ne legyél túl komoly, komor és szigorú....stb stb stb
Kinek? Hol? és Miért?

Boldogok a nagyon hülyék. én csak kicsit vagyok ez, máris szar, mi leht a nagyon okosakkal?! éppen kólában fürdenek:-)))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat