Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. július 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. július 27.

Kukuríkúúú török császár!
Add vissza a gyémántfélkrajcáromat! Vagy legalább néhány petákot.:)
Naa. Ma már van kedvem írni..Asszongya meg neékem valaki kuruzsló! Hogyan van az embernek gyomorgörcse, amikor még nem is tud semmit?! és amikor megtud, akkor meg tudja, hogy ezért volt. Hát ez hogy lehet? Tudja valaki?!

Hujjajaj. Ahh. Mehetek megint hozzátok, Csibéim. Újabb interjú. Bár még a másiktól várom a "visszaszólunk, hogy nem"-et. (ahogy derűlátó Szupernagyim -aki most találta ki, hogy nekiáll megnevelni:D - mondta volt.) Drága Nagyim! Ezúton is (kinézem belőled, hogy tevéd van, csak azért:)) szeretném közölni: Ne aggódj! Nem fog a pasizás rovására menni a tanulás!;)
Szóval pénteken ez. Holnap, azaz ma, meg wird Jenny zu uns kommen. Már rég láttam a nagy fejét, az én exéletársamnak. ÚGyis most nyertünk egy tálca Becks-t. Holnap locsi-fecsi közben jóóól fog esni!:) Mámint nem a tálca, hanem a sör.:)
Natürlich nur in Deutsch! Was anderes?! Fel lehet készülni szóbeli középre 1 hónap alatt?! Mondjátok együtt: Jesssz bébi, don't worry!:)
Gondolhatjátok, mit kapok Nagyimtól, ha nem sikerül! Még a melókereséstől is eltilt! Pedig annyira élvezem, hogy senkinek nem kellek:))
Egyszer úgyis rászakadok egy cégre!!!
és már mindjárt péntek..
Zityi! Izgulok érted!!:)))
Virág! Teljes mértékben átérzem minden problémád meló ügyben, ugyanígyvoltam én is ..(pl pénztárt NEEE!!) Kitartás!
Csipetem! Rem nemsokára megint össze tudunk majd futni, vagy sétálni..Bár arra már sicher tök fitty leszel..Fitty holnap, fitty tegnap, fitty ma. Csak vigyázz! nehogy fittyet hányjál!:)))
Feka, olvastam ám habtested mennyit kóstál külföldön, no meg a híres férfiúi tájékozódó képességedről is. Büszke vagyok rád, mint karim vezére!!!! :) Várjuk a folyt.!
Nahh. Egyelőre..Most megyek és nézem, was die deutsche Zeitungs schreiben..
Tschüss

, rtl klub, Nagylengyel (heee?!)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat