Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. március 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. március 7.

Tegnap este kicsit elfajultunk Ákossal. Gépterem előtt várt este 9kor és már mentünk is. Persze Vnap este semmi nincs nyitva, úh maradt a jó öreg Sport, ahová legszebb egyetemista éveimben annyit jártam:-)
Kb egy éve nem voltam ott (mióta ex lett az ex), és jó volt újra, kicsit nosztalgia..
Persze Ákosnak előadtam minden gondom-bánatom. Egészen addig, míg el nem kezdtem beszélni azt hittem nekem nincsenek is problémáim mostanában..Hát dehogynem!!:-))
Aztán Ákos, mint mindig, eljuttatott odáig, hogy feleslegesen parázok piti dolgokon és hogy szarjak már bele, mert nem dől össze a világ..Meg ne gondolkozzak annyit, nem tesz jót a szépségemnek:-), és butítsam le gyorsan az agyam..Úgy hogy nekiállok lőni magam, szerintem.
Sikerült hajnali kettőkor hazaslattyogni, oollyan rohadék hideg volt kinn, hogy 15 perc séta miatt egész éjjel ( nem leszek nagyképű, szal fél éjjel) nem tudtam aludni, csak vacogtam...
De legalább megérte, mert kikönyörögtem Ákostól, h masszírozzon meg és húúú, de jó volt..Bár folyamatosan rosszul volt, mekkora csomók vannak a vállamban, meg blabla, nem is bírta sokáig, de jólesett..Persze Sportban elég hülyén néztek ránk, de kit??
Aztán megint vitatkoztunk egy jót a zenéken, neki kicsit elborult ízlése van...Fel akart csábítani vmi Süss fel nap nevű helyre, szerdán, én meg őt flörtbe..Felesleges volt még csak nekiállni is..
Amikor már megint ordíbált velem, mert tudja, hogy ezzel zavarba tud hozni, akkor úgy döntöttem, nem hagyom magam és véletlenül kicsit hangosan iskerült egy akkora szöveget benyögnöm, amire még Ákos sem számított..:-))Gratulált, korrekten..
Még jövök,szerintem.
Puszi mindenkinek, a sárkányoknak és a remetéknek, na és persze Jetinek is
Cuppanós a tevehavaroknak
csengettyűűűű

Az a baj,hogy igaza van Ákosnak...
Pasi akarok lenni, vagy még sokkal ostobább nő..
(mintha egyszer már írtam volna ezt:-(( )

A dipiről lemondtam, beadom azt, ami eddig kész. Majd talán lesz jobb is..Nem érdekel...

Valaki feldobta a napom:-)))) Köszönöm, pussz!
Most elszálltam kicsit...:-)))

Leadódott...Lassan többet mélezek tanáraimmal, mint a haverjaimmal! persze ez az én hibám is, ha már elfelejtek igazolást kérni a Cégtől, vagy hirtelen lebetegszem és nem tudok Zh-t írni;-))

Megértését előre is köszönöm!

Tisztelettel:
Mazsehsmájuszhálála Borisszka
5.éves idióta túlélő szakos
ovódai beszélő

Úúúgy döntöttem ma semmit nem teszek!!Csak leszek bele a világba!!:-)) De jó!! még így nem örültem a semminek az tuttó famílió primisszimó bella donna mamma mia gracíííjjjja

Nézegetem a hajakat, még mindig tanácstalan vagyok, és eszembe jutott, régen mindig milyen hajat akartam..Akkortájt még nem vállalaták be, azt mondták, nem lehet megcsinálni..Lehet, h igaz
Tehát képzeljetek egy kb lapockáig érő hollófekete hajat, ami teljesen egyenre van levágva, és a vége totál fehér, úgy kb 3 centinyire..Egy bomba nőn, bomba jól mutatna, szerintem:-))
De se nem bombanő, se nem hosszú haj (:-( ), és mindjárt fél 6, és ha úgy megyek, h csináljon vmit, tuti, h nem fog tetszeni, mert másmilyet akartam, de milyet?!

hm. erről beszélt az Ákos, igaz?! túl sokat gondolkozok feleslegesen..jó, akko nem tű, de vmi keményebb lesz, asszem..:-))

Most olvastam egy naplót. Egy szerelmes fiú írta..Milyen érdekes. ha nem vagy az, elolvasod, olyan kis bugyutának, közhelyesnek, megmosolyognivalónak látod, még akkor is, ha voltál már szerelmes és tudod, hogy tényleg ilyen érzés, amikor az ember szeret és szeretik..
Valahogy másnál sose tudod komolyan venni, valahogy olyan kis ééédi, de tudod, h bármikor vége lehet, bármilyen fülig szerelmesek; de amikor te vagy szerelmes, akkor mindenkinek csak róla beszélsz, ő jelenti a világot, és kineveted azokat, akik megmosolyognak téged..mert tudod, hogy neked most nagyon nagyon jóó, és ők bármilyen bugyutának tartanak ezerszer boldogabb vagy náluk...Ahogy ők is tudják, csak aki nem szerelmes, annak nehéz elhinnie..hiába is volt valamikor az..
Na, NyFtól is megkaptam a mai adag fejmosásomat, kösz...
na húúúzok, szoríjjatok, h ne hosszú szőke hajat kreáljon Zsolti, mert abból kopaszság lesz és egyik se állna jól..(bár kopasz mindig szerettem volna lenni..ha nem ilyen béna a fejformám, már kipróbáltam volna ,tuti)
Puszi nektek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat