Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
2011-03-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
2011-03-07

Hajjajj!!! De rég írtam ide értelmeset! (Nem mellesleg majdnem négy éve írtam ide az első bejegyzésemet, ami mára már megváltozott...) Már amennyire tudok értelmesen fogalmazni... De! Most... Beteg vagyok. Fáj a köhögés, fáj a torkom, és valaki, aki eltaszított magától eljön hozzánk. Jön egy idegen a házba... Ami sokkalta rosszabb, mint akármilyen verés vagy szitok. Azok után taszított el, hogy NAGYON, DE NAGYON sokszor segítettem őt. Együtt vészeltünk át válságos időket... De mindegy. Nem kötelessége engem szeretni, nincsen benne törvénykönyvben sem. Másrészt... Kispest felé ne járjatok! NEEEE! Ha mégis bemerészkedtek, és láttok jönni egy szürke Csigavéres Renault Thaliát, akkor mindenki fedezééééékbeeeeee!!! SAJÁT, és OKTATÓM érdekében mondom. Kedvelem az oktatómat, és nem akarom beszívatni egy gázolással is (ütközés már majdnem kamionnal is volt...). És most? Várok. Aztán meglátjuk, hogy az idegen hajlandó-e velem szóba állni. Ha nem, akkor nem. Vége.

MIÉRT? Ilyen miért történhet meg?

Míg egy férfi új autóját szerelte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.
Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.
A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel:
- Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim?
Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.
A gyermek azt írta:."SZERETLEK APA!"
A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!

Tegyétek ki profilra, blogra, ahová tudjátok! Hadd nevelődjenek meg végre az emberek!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat