Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Szülinap & Sokkhatás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Szülinap & Sokkhatás

2015-05-17

1. Születésemnek 25. évfordulója lett megünnepelve. :))) Kár, hogy születésnem napja pont munkanap volt, méghozzá jó nehéz munkanap! Nem baj, Marinetti seregei nem tudtak áttörni rajtunk, a tengeren a Vulcanus csatahajó, és a DDE Argo legénysége, a szárazföldön Független Szövetség szárazföldi hadserege Banfolk milíciájával, és Aqua Clara haderejével visszaverte az ellenséges seregeket. Aqua Clara szabad köztársaságában most is tartanak a győzelmi ünnepségek. Ha most lenne vége a hadjáratnak, akkor kiírnám, hogy a marinettisták flottája letette a Független Szövetség 4. flottája előtt a fegyvert, miközben a hátország egén már a háború fellegei gyülekeznek... Azonban a harc folytatódik, a háború fellegei pedig mindettől függetlenül gyülekeznek a hátország felett...

... tehát 2: Olyan emberekről derült ki, mekkora tetvek, hogy kiderült: igenis van lejjebb. Öcsém fapicsa... Szerintem őt már kiveséztem. Tudja a kis hímkurva mikor, hogyan, kinek mit kell mondani/ígérni. Hát, Marinetti, ezúttal nem Inez, egy nő az ellenség, akit egy kis kénsavval el lehet intézni, hanem a Szövetség több tízezer fős hadserege. Ma este, a szövetséges erők soros elnöke, Artemi Mikhajlonkki bejelentette: A Marinetti-erők agressziója nem marad válasz nélkül. Mindeközben a Szövetségi hadsereg védelmi biztosa, Abirad Sahakian tábornok megkezdte a civil lakosság felfegyverzését, a milíciák megerősítését, és a védelem megszervezését.

3. Egy eddig szövetséges karibi országnak, Új Valenciának szánt segélyek, és kölcsönök számláját a Szövetség közös pénzügyminisztériuma határozatlan ideig befagyasztotta Új Valencia fizetésképtelensége miatt. Új Valencia kormányzója elhatárolódik a szövetségtől, és annak állítólagos agresszori viselkedése miatt, és 2015 május 14-ével kivonta csapatait Aqua Clara felségterületéről. A kormányzó hadüzenetet fontolgat a Szövetség hátországai ellen.

4. Santa María szigetállama a szövetség irányában teljes bojkottot hirdetett meg.

("Beszívott sokkhatás"-rovatunkat olvashatták... XDXDXDXDXD Több világomban is főszereplő vagyok XDXDXDXD)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat