Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Mizantrópia és nőhiány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Mizantrópia és nőhiány

2014-03-13

Mizantrópia. A faszom tele van. Kissé sok lett a környéken a seggfej. Illetve: Mocskos, tetves, szemét, szarházi, nímand. A lőszert nem pazarolnám ILYENekre... Rohadjon el mind a neve napján. Szarjon az összes kifejlett sünöket, és oszlopkaktuszokat. Az emberek nagyobb részéről is ez a véleményem. Pl. összekaszaboltak itt a környéken egy lányt, meg leütötték a fiúját, és elloptak tőlük mindent. Ehhez képest a szamurájkardos fasz SZABADLÁBON VÉDEKEZIK... Ehhez tudni kell...

UPDATE: Kísért a múlt! Egyik egykori "barátom" SMS-ezget nekem... Nem köszönök rá továbbra sem. Nem érdemli meg...

A másik: Visszamennék egy nagyobb csapattal a Merzse-mocsárba. Hiányzik az a hely. Amúgy is jónéhány barátomnak megígértem, hogy kimegyünk. :))) Illetve... Azt se bánnám, ha EGY valakivel mennék. :))) Na, majd még elválik. Illetve reménykedem. Reménykedem a kurva nagy semmiben. Már egy teljes éve, két hónapja, és nagyjából két hete számolom a napokat, a megoldás közelébe senki másnál sem jutok (más kérdés, hogy rendszeresen be is kavartak nekem, és mindig más). Valahogy ide illik Kondor Csaba feldolgozása:

http://www.youtube.com/watch?v=H3y9hp4sBxM&list=PLFF5351D8F547C832
"Mellékutcán
suhan feléd majd egy árnyék.
Éjfél után,
mint a holdsugár úgy járnék.
Benéznék hozzád
úgy lopva, titokban
egy vén ablakon át,
és halkan kívánnék
jó éjszakát."

UPDATE: Remélem nyílik az a lehetőség, felgyorsultak az események. :))) Csak el ne basszam. :D Hajrá köcsöggyerek, zulu riadó van, hogy basszalak meg! (Mizantrópiámban megittam három korsó sert, és hülye vagyok. No nem kegyetlenül, csak kevésbé. :D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat