Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Egzotikum vs korona :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Egzotikum vs korona :D

2014-03-25

"Na, kedveskéim!" (Nyálas hangsúllyal. :D)

Ma sikerült megcsináltatni azt a szörnyű fogamat. :D Még kicsit fuldokol, szokja a fejdíszt (koronát), de már nagyságrendekkel jobban vagyon. :))) A szivarozás miatt, a két első fogamra lerakódott lepedéket is eltávolították, de az egyik fogamból legjobb esetben is ki kell égetni az ínyt... Vuhhh! Már a gondolattól rosszul vagyok... De legalább végre megtudtam, hogy igen sok fogam rossz. és SÜRGŐSEN meg kell csináltatni mindet. Na, majd szépen apránként. :))) De kicsit gyorsabban, mint eddig. :)))

És a kókusz hogy jön ide? Nos... Életemben először vettem egy kókuszt. :D Kíváncsi voltam, hogy milyen. :))) Meg kell vele szenvedni, de amúgy nagyon király cucc. :))) A kókusztej kifejezetten finom dolog. A húsa piszok laktató. :D Konkrétan a fele még megmaradt holnapra. XDXDXDXD
Nem baj! Akkor reggelizünk kókuszt. :)))

És holnap pedig irány Aquincum! Kíváncsi vagyok, hogy mikor látom meg az első római szellememet. :D Ha felvesznek, ha nem, holnap készítek itthonra egy Cuba Libre-koktélt. :)))

Más. A JÓ KURVA ANYÁD MOCSKOS TETVES PICSÁJA, DÁNIA!!!! Továbbra sem vásárolok dán árut... Mette Gjerskov kutyatörvénye után többé nem vettem Borkum pipadohányt, és a mai napig be is tartom ezt a szabályomat (főleg mert leszokóban vagyok a dohányzásról). Most, hogy leszoktam, LEGO-t sem vagyok hajlandó venni ajándékba. A mottóm: "Ne vásárolj dán márkát!/Don't buy danish brands!" http://www.metropol.hu/mellekletek/tudomany/cikk/1164303-negy-oroszlant-pusztitottak-el-a-koppenhagai-allatkertben És nem... Nem vagyok hülye. Vannak, akik annak tartanak, de szarok a fejükre. Remélem azonban, hogy mások is követnek engem a dán áruk bojkottjában.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat