Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Régi szép idők & válasz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Régi szép idők & válasz

2017-11-15

https://www.youtube.com/watch?v=bw2L--7ZDbw

Miután ezt Zsiráfom jóvoltából sikerült megnéznem, hirtelen valami nagyon-nagyon csúnyát kívántam mondani. Én sem "tetszeni vágyom", amikor ennek a pávián anitának a következőket mondom:

EGY. Nem fogok kussolni. Kinek képzeled te magadat, hogy ezt így beközöld nekem? Talán szolgálati elöljáróm vagy, te kis szar? Mert szerintem NEM. KURVÁRA NEM.
KETTŐ. Te ki a kurva anyád vagy, hogy bármit is javasoljál a világnak? Milyen élettapasztalataid vannak, hogy ilyen bátran merjél ivartalanítást javasolni minden férfinak? Abban egyetértünk, hogy a nemi bűnözőket, amik a legcsekélyebb megbánást sem tanúsítják azokat tényleg ki kellene herélni. Komolyan így gondolod, hogy csak a hormonok miatt vannak bunkó pasik? Igen, felvállalom bunkó vagyok én is. Annak ellenére, hogy NEM ismétlem NEM vagyok hajlandó erőszakoskodni. Attól, hogy egy burzsuj csatorna tehetségtelen ótvar celebpicsája vagy, attól még kurvára nem vagy sem több, sem jobb senkinél. Lényegében ugyanaz a típus vagy, mint ami ellen küzdeni mutatod magadat: Bunkó. És téged is a hormonok vezérelnek. Mint ahogy minden állatot. Mert az ember is állat csak még nem jött rá, de leginkább is hajlamos elfelejteni a tényt...
HÁROM. Ha nem értesz egy állathoz, akkor mi a kurva anyádnak ivartalanítod "büntetésből"? Mit gondoltál? Hogy majd a bakkecske nyugodt lesz? Talán ha előbb ivartalanítod, és csak utána fogadod be, akkor elkerülhető a "hormonköd" tekintve, hogy nem tenyészbaknak akarod. Arról nem is beszélve, hogy elszóltad magad: "Büntetésből" ivartalanítottad, nem pedig elővigyázatosságból. Tehát nem vagy felelős állattartó, részemről a szaros alsógatyámat nem merném ezek után rád bízni. Mondtad, hogy plüssállatból is nőneműt választasz. Erre nem lehet mit lépni, mert ebből is csak az látszik, hogy egy igazi foggyos ribanc vagy. De kérdem én: Akkor miért bakkecskét választottál? És különben is: Nőstény kecske is támadott már meg engem, mert megpaskoltam az oldalát. Azt hittem, hogy nem zavarja... Tehát az állat a hülye? NEM! Én nem olvastam/kérdeztem utána hogy az állatnak hogy jó. Tehát akkor Kókusz a hülye? NEM! TE VAGY A HÜLYE, MERT KÉPTELEN VOLTÁL UTÁNAOLVASNI AZ ÁLLAT VISELKEDÉSÉNEK! Te aljas ribanc, te! Paja-G nyugodjon békében, de az ő szövegét hadd idézzem: "Nem tudom mit szedsz, de szedj be duplát, hogy egyáltalán ne szedjél semmit!"
NÉGY. Egy apró észrevétel: Ezzel a hajjal nem csodálom, hogy csak a kecske próbálkozott be nálad.

És igen: A férfihang is húzza le magát a duplanulláson. Ott pont a fordítottja megy ennek a szerencsétlenkedésnek. Egyik sem jobb a másiknál. Mindkét tábor ugyanolyan seggfejekkel van tele. "Mit egyen egy férfi?" kérdéskörében olvastam ilyet: Jaaaaóóó zsíros perkűttet! Csülköt, oldalast, lehetőleg mindegyik húsáru legyen! Az nem baj, hogy az ökológiai lábnyom, amit ezzel csinálunk akkora, hogy lassan három Föld kellene az emberi populáció eltartásához, á nem! A lényeg, hogy a fitnesszribancok egyenek salátát/babcsírát! Mi a fasz bajuk van a salátával, meg a babcsírával?! Csak nem az, hogy nem nő rák a gyomrukba, meg talán kicsit a bolygónak is egészségesebb?! Rohadjanak el azok is. Elevenen. Cerveza Attilával az élen. A nagy John Doe. Az igazság bajnoka. Önmagát képtelen ellátni, de én vagyok a papucs. És ez beszél "egészséges értékrendről" meg "női princípiumokról". Faszomat már...

Bocsánat ÉN vegetáriánus vagyok. Lassan ott tartok, hogy nem eszem meg semmilyen állati dolgot. Hadd ne én legyek a szar, hogy nem vagyok hajlandó romlásba taszítani az amúgy is haldokló bolygót!

Komolyan visszasírom azokat az időket, amikor még ezen botránkoztunk meg: https://www.youtube.com/watch?v=3IiezmXQSmA

Cuki, cuki vagyok! :D Pedig fölösleges volt megbotránkozni rajta. A lány nem olyan vészes forma. Biztosan írtam már le itt a blogomon ezt, úgyhogy ezennel ezt a jelenséget elnevezem "Cuki-szindrómának". A régi szép időkben bezzeg nem volt ilyen anita féle, meg férfihang féle szemét undorítóság: A net kiszűrte. Korhatárossá tette. Elhallgattatta. Szerintem az lenne az egészséges értékrend, ha lassacskán kezdenénk egymást segíteni. Támogatni. Akár anyagilag is.

Elbaszott világ, elbaszott emberekkel...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat