Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Eljött hát ez is...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Eljött hát ez is...

2017-12-01

Sok mindent fogok írni. Elöljáróban talán azzal a fábián anitával kezdeném.

https://althir.org/fabian-anita-feljelentette-a-rendorsegen-a-tibi-atya-blog-szerzojet-10638407.html

Iiiiigen?! Tényleg?! Szívbaj nélkül beletaposna mások emberi jogaiba, oszt akkor még feljelentést is mer tenni? Főleg a sörétes puskás megnyilvánulása után... Tudom. Polgárpukkasztani akart, meg felhívni magára az egyre lankadó médiafigyelmet. Rossz reklám is reklám, nyilván. De ha ebben az országban van igazság, többé nem kap, csak segédmunkát ez a szarházi díszvagina! Menjen el építkezésekre, és talicskázza a köveket! Állítása szerint erős, kemény nő, az építőiparban pedig munkáshiány van... Na jó. topic off.

A másik. Eljött hát december. Hideggel, fagyos, jéghideg széllel, bágyadt napsütéssel. Egyszerűen imádom ezt az időt! Csodálatos! :))) Végre nem főlök meg. Sokat-sokat gyaloglok úgy céltalanul. Megtaláltam azt a mezőt, amit már régóta kerestem. Először sajnos csak sötétedésre értem oda, így nem sokat láthattam belőle. Aztán pár nappal később már korán eljöttem itthonról, és végre szembetaláltam magam a csodálatosan szép, végtelen gabonamezőkkel! Csodálatos volt. Csodálatos volt ahogy az utolsó napsugarak még megvilágították nyugat felől. Egyszerűen az ilyen helyeken érzem magam otthon. Nem a kibebaszott betondzsungelben... Szeretem róni az utakat. Lassacskán kerítenem kell valami embert, akivel ezeket az élményeket megoszthatom. :)))

És amúgy buzi-e vagyok? "Szóba állsz a dögkeselyűvel? Buzi-e vagy?!" Nem... Nem vagyok az. :D A miss lady Vándortársamon keresztül üzente meg nekem, hogy noha nem érez irántam semmit, hiányoznak neki a beszélgetéseink. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Életemben először röhögök ezeken a bolond dolgokon. :D
Ral OFF Riverwood: REKT! :D Úgyhogy 4-1 ide. :D Hárommal még mindig megyek a világ ellen.
Miután faszbükkön rám írt, hogy mi a helyzet, most megírtam neki, hogy sokat járok át a Tündérkertekbe, és hogy vegetáriánus lettem (és ez nem azt jelenti, hogy kívül retkes, belül gombás! XDDD). Kíváncsi vagyok, hogy mit lép rá őkelme. Gondolom megkapom majd, hogy a hús kell! De hiszen ez csak szalonna! De a vitaminokat máshonnan nem lehet pótolni! De képtelenség hús nélkül meglenni! De az ember mindenevő (Ahhhaaaa! Akkor miért eszik a homo sapiens sapiens húst hússal?!)
Na jó... Leállítottam magam. Nem áll szándékomban formázni a jövőt. Csak annyira borítékolható a dolog, hogy mit mondanak a húsevők. Ha tévedek, akkor szerintem meghívom valami különlegesre - mindenféle kötöttség nélkül. Eszembe jutott egy eszelős ötlet... Elsütöm majd neki, hogy leélhet egy egész életet a sínek egyik oldalán töprengve, hogy mi lehet a sínek túloldalán, vagy felkerekedhet és elmehet maga. :))) Oszt elhívom sétálni a Végtelen Úthoz, meg a végtelenségbe. Jóóóóól megsétáltatom őkelmét. :D Ha benne lesz.

Aztán... Shrek-fanfic-et írtam. :D Egy teljes hétig dolgoztam rajta, de még így is akadnak benne hibák. :)))

Megtaláltam egy régi füzetemet, amibe pár saját bölcsességemet leírtam (2014-ben). Ezennel közzé is teszem:
1. A jó apa, jó anya, jó barát olyan mint Atlasz, EGY VILÁGOT CIPEL A HÁTÁN.
2. Ne kívánj királyi palástot, csak amekkorát a koronád elbír!
3. A fakard mely fémkardot fenyeget: őrült.
4. Az almafa hozhat piros virágot, de attól még nem válik pipaccsá!
5. A világban minden létező dolognak létezik ellenpólusa. Őrületre őrülettel felelni: őrültséget szül. A józan ész az őrületet kioltja, még akkor is, ha nem feltétlenül szünteti meg azt.
6. Az intelligencia és a bölcsesség nem feltétlenül következik egymásból.
7. Az, aki a vizet be akarja fogni, ne szorítóhurokkal próbálkozzon.
8. Ki apja, anyja, mestere lábnyomát akarja követni, először az apja, anyja, mestere cipőjébe nőjön bele!
9. Ki tiszta szívvel él, annak legrosszabb ügye is elrendeződik.
10. A bolond és bölcs között a különbség: A bolond az egyenes úton is köröket ír le, míg a bölcs tudja, hogy kell levágni a bolond kanyarjait ahhoz, hogy a bolondot az egyenes útra visszavezesse.
11. A a fabula nem ad semmiféle tanulságot, akkor lehet az olvasóban van a hiba.
12. A szerelem nem más, mint egy gyertya: Ha meggyullad, könnyezik; ha ég, lángol, és lobban egyet mielőtt ezer könnycseppet hullatva végleg kialszik.
13. Aki elfelejtett a lába alá nézni, az az orra hegyén túl sem láthat!
14. Csalódni valakiben annyit tesz, mint megismerni más gyengeségeit.
Na, azt hiszem változtatok az adatlapomon: Ezentúl alternatív leszek! :D

És még valami... Találkoztam egy rég nem látott női ismerősömmel - szokás szerint szerelmi bánata van. :D Csórikámnak egyik kapcsolata sem tartós... Miután 45 percet késett, kicsit kikapott tőlem, és beültünk a kedvenc bútoráruházamba... :D Ma találkoztam bánathozó egyik régi középiskolás osztálytársával. Régen együtt jártunk református ifi-körbe. Beszélgettünk. NAGYON kerülte bánathozóval való kapcsolatomat. Felkavart a tudat, hogy valaha régen volt egy lány, aki nagyon szeretett. Önmagamért (ez az érzés azonban hamar elszállt, és a helyét átvette a hideg számítás).
Miután elkísértem az ifi-körbe, én felszívódtam. Nem vagyok többé keresztény. Nem tud meghatni ez a lófasz. Lelkizünk, filózunk, bölcselkedünk, egy dolog. Aztán kilépünk az ajtón, és lényegében minden törlődik, mintha soha ott sem lettünk volna - mintha az élet nagy dolgait sosem beszéltük volna meg.
Szenteste dolgozom. Nem tud meghatni. Véletlenül sem. Miért? Itthon van meghittség? Boldogok vagyunk? Társasozunk? Nem! Idegeskedünk, balhézunk, főzünk, sütünk, mintha EZ lenne az ünnep lényege. Nem az van, hogy főzünk valami ünnepit, meg sütünk mézeskalácsot, de úgy, hogy mindenki részt vesz benne, nem. A meghitt karácsonyok elhalványultak, és valahol eltűntek a süllyesztőben. Tavaly - szégyen, nem szégyen - én végiggépeztem az egészet. Nem volt hozzá kedvem. Nem volt kedvesség. Nem volt meghittség. Minden olyan távolinak, elérhetetlennek tűnt. Nem volt kedvem a karácsonyi filmekhez sem. Szilveszterkor legalább összefutottam pár nagyon jó barátommal. Aztán Örménytesóval ettünk egy gyros-tálat a Teherán-büfében éjfélkor. Azóta is rendszeresen visszajárok oda: IMÁDOM! :))) Főleg a sárga rizst. :))) Idén Szilveszterem sem lesz (csak egy előszilveszter, ami nekem bőven elég - :))) ), de már annyira leszarom. Ezek mind műünnepek. Ott jópofizunk, meg hasonlók. Baszd meg, Ebenezer Scrooge, meg te is Ove Lindahl! :D Két morgós öregúr, akikre egyre inkább hasonlítok én a 27 éves... XDDD Nem tehetek róla. Valami elveszett. Valami nagyon-nagyon fontos. Valamikor átléptem egy határt, és becsuktam egy ajtót, amit nem tudok újra kinyitni. Valamit nagyon elbasztam. Valamit nagyon kegyetlenül. Lehet hogy öt évvel ezelőtt? Vagy hat, hét, nyolc? Istenem! Ha legalább tudnám, merre induljak el! Szeretnék újra hinni abban, hogy a Karácsony összehozza az embereket. Szeretnék hinni abban, hogy a Karácsony kellemes melegséget árasztó cserépkályha, nem pusztító erejű erdőtűz! Szeretném újra érezni a karácsonyi tea illatát, a feszültség bűze helyett. Egy biztos: NAGYON messzire kerültem az Otthontól, és nem találok vissza...

Igen... Voltam ma bánathozóék környékén is. Csak tudnám, hogy mi a francnak?! Gyűjtöm az erőt. Gyűjtöm az erőt ráírni. De nem akarom azt hallani, hogy boldog, meg hogy mennyire jól helyreállt az élete... Ugrani akarok néha. Néha nem. Amikor a pénzemet visszaszereztem, hatalmas kő esett le a szívemről. De vannak dolgok, amik mindörökre elvesztek. Legalább is ezt most így érzem.
"Itt ül az idő a nyakamon,
Kifogy az út a lábam alól.
Akkor is megyek, ha nem akarok!
Ha nem kísér senki utamon.
Arcom mossa eső és szárítja a szél.
Az ember mindig jobbat remél.
Porból lettem s porrá leszek,
Félek, hogy a ködbe veszek."

De ha már zene: https://www.youtube.com/watch?v=i-oCbBd91Mg

Jurij - Kék a pólóm

"Látom, hogy itt vagy
És hallom is néha a hangodat
És figyellek a sötétben, ha nem nézel éppen
Csak ez a szép, csak ez az Egészben.

Mert én látom, hogy látod;
És érzem, hogy érzed;
Harmadik napja be vagyok baszva,
De már nem, nem fordulok vissza.

Kék a póló rajtam,
Fehér a gatyám,
Elhagyott engemet a babám.

És olykor csak azt látom,
Hogy nem is szeretlek úgy, igazán
Csak figyelni szeretlek sötétben téged
Csak ez a szép, csak ez az Egészben.

Mert én látom,hogy látod;
És érzem, hogy érzed;
Harmadik napja be vagyok baszva,
De már nem, nem fordulok vissza.

Kék a póló rajtam,
Fehér a gatyám,
Elhagyott engemet a babám.
Kék a póló rajtam,
Fehér a gatyám,
Szeressél engemet, babám!"

Nekem nem kék a pólóm. Nincsen fehér gatyám. Általában vagy fekete, zöld, sötétkék, vagy terepszínű gatyát hordok. És a kabátom zöld. De ettől függetlenül szeretnék már végre olyasvalakit, akit meg tudok szeretni, és viszonozza. :(((



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat