Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Az age gap kapcsolatokról...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Az age gap kapcsolatokról...

2023-11-15

Hihetetlen, hogy idáig jutottam megint. Egyszerűen elég volt. Kicsit kinyílok, és utána zárkózom vissza, mert igazából nincsen értelme kinyílni teljesen.

Most ez a kurva age-gap párkapcsolat a téma. Igen, hányok ettől. Hányok attól, hogy 33 évesen már csak azért SEM találok magam mellé párt, mert a korosztályom az ötvenesekre utazik. Hagyjanak már a hülyeséggel! Már pár évvel ezelőtt kifejtettem a dolgot. De undorító.

Egy dolgot döntöttem el végleg. Ha nem találok a mindenkori korosztályomban öt éven belül senkit, akkor onnantól kezdve BEFEJEZTEM. De végleg. És utána nem érdekel senki. Bassza meg! Most vagyok fiatal, nem "majd egyszer". Most kellene valakit találni, nem pedig hat év múlva. Most akarom megélni a jó dolgokat, nem pedig "majd talán egyszer". Utána nem fog érdekelni a korosztályom siránkozása. Ha nem voltam most vállalható, akkor sajnálom. Húzok egy vonalat, és LESZAROM a fejüket. Addigra rendbejövök, és a továbbiakban nem vágyok majd társaságra. Addigra meg fog keményedni úgy a szívem, hogy nem érdekel majd senki. Üljenek bele a hülyeségükbe. "Bocsi, túlkoros vagyok arra, amire kellenék! Meg aztán megéltem mindent, amit akartam, köszi. Takarodj." Ennyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat