Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Hadijelentés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Hadijelentés

2023-10-10

Szemelvény a Daily LeafLet napilapból

"A 2021-ben indult, és azóta is folyó Polgárháború egyre nagyobb megszorításokat követel a polgároktól. Az étkezdék átálltak hadimenükre, ahogy egyre jobban meg kell szorítani a nadrágszíjat. A Foxtrot-szövetség sokat vesztett politikai befolyásából - noha még a külképviseletek a helyükön maradnak.
A hadi utánpótlások jelentősen megdrágultak. A közelgő hideg időre való tekintettel a hátrányos helyzetű családok a laktanyákban, illetve panziókban kerülnek elhelyezésre. Az elmúlt egy hónapban több száz, a Polgárháború alatt elveszettnek hitt család tért haza Fort Foxtrotba. A Szövetség igyekszik minél több konfliktust, belső ellentétet elsimítani, hogy katonai értelemben megszilárdítsa jelenlétét. A Katonai Direktórium bejelentette: Hat századnyi extraorbitális repülőmóddal rendelkező vadászbombázó érkezett Fort Foxtrot hangáraiba. A helyi gyártmányú MantaRay-ek mellett ezután fellelhetők lesznek a terrai gyártmányú Velociraptorok, a Black Dragon-ok, és a Dragonfly-ok is(...)"

Fort Foxtroti lakos blogbejegyzése

"(...) a buliból hazaérve <redaktált név>vel még elszívtunk a kocsi mellett egy cigit. Csendes éjszaka volt. Ezért is kaptuk fel a fejünket a közelgő ionhajtóművek jellegzetes zúgására. Három manta suhant az éjszakai égbolton kivilágítatlanul, amit további két szárnyra való követett. Hirtelen nem tudtuk hova tenni a mozgolódást - oké, hogy még mindig tart a háború, de valahogy ez nem megszokott. A Hummingbird-kopterek szinte mindennapos látványnak számítanak - ezek adják az éjszakai őrszemeket. Kiváló, sylvanita tervezés - az egyik sírvilágról származó hajtókristály, az ún. Khadil kristály hajtja. Amit a primitív majomemberek nem tudtak megoldani, azt a sylvaniták megoldották. A kristálymeghajtású járművek szinte semmit nem fogyasztanak. Néha persze elvesztik az erejüket, ezért folyamatosan ellenőrizni kell a töltöttségüket. A föld alatt "növesztik" a kristályokat, a kimerültek visszaforgatásával... Ez hajtja járműveiket is, amikből nem egy tűnt fel az utca végén. A menetoszlop lassan haladt a központ fele. Az oszlop elején két Lidérc menetelt, akiket egy századnyi power armorba öltözött urszin követett. Tankok, könnyű támadójárművek, szállítók, és ami a legrosszabb: A sor közepe... A rengeteg sérült. A harckocsik tetejére is sebesültek voltak rögzítve. Inkább tűnt vert hadnak, mint győzedelmesnek...
Nem tudom, de aggódom. Ez sosem kerül a hírekbe..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat