Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Összeomlófélben

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Összeomlófélben

2018-01-18

Mondjak-e egy faviccet? Reccs!

Sikerült hibáznom. Ismét. Nem NAGY hiba. Mert nem. De félek, hogy a főnökömmel való kapcsolatomat igen szar irányba tereli. Szaros papírmunka! De legalább megbeszéltük... Az az érzésem azonban, hogy ezzel nincsen vége a történetnek. És ez nem jó.

A másik: Így legyen telitalálatom a lottón! Nos... A beiskolázásom még el sem kezdődött, de már hatszáz frontról támadnak. Hátszelem van, stb. Megkérdeztem az esetleges hátszelemet, hogy valósak-e a pletyik. Természetesen nem. Valahogy lehetett is tudni, hogy mi a pálya. (Amin a vonatforgalom lebonyolódik, nyilván. XD)

Van olyan kedves kolléganőm, aki jószándéknak álcázza, de próbál eltántorítani a tervemtől. Most mondtam neki: Nem érdekel. Végigviszem. Főleg - de ezt neki nem fontos tudnia - én ismerem ezt a módszert. Túl jól, hogy ugorjak rá (még akkor is, ha amúgy GECISZARUL is esik).

Ha tisztában lenne a helyzetemmel, tudná, nincsen választásom. Visszafelé nem vezet út. Sem őrnek, sem rohamosztagosnak. Kezdek kiakadni. NAGYON készen vagyok.

De ha ez a siker ára, én vállalom. (Vasakarat lvl. 99 XD)

Hogy lesz-e update, azt én nem tudom... De az biztos, hogy ma megyek ki a Tündérkertekbe. Ki tudja, még talán a messzi-messzi Auchanig is kiugrom. Hogy veszek-e valamit? Nem tudom... Talán megnézem, hogy milyen ott a kínai. De az is lehet, hogy eszem inkább a Westendben a Kohinoor-ban chana masala jellegű cuccot. Az sem rossz. :))) De most lesz igényem messze menni. Messze messze a sötét gondolataim elől. Távol a főnököm csalódott szavaitól. Távol az udvari intrikától, ami ebben a föld alatti birodalomban olyan gyakori. Ezt a mostani esetet egyfajta figyelmeztetésnek tudom be: Itt tényleg semmi nem az, aminek látszik.

UPDATE 14:57: Nnna! Kijutottam. :))) A messzi-messzi Auchanig. Ügyesen és okosan. Egy jó tanács: Léböjt után ne egyetek túl sokat, mert hasmars lesz a vége. Igen: Ettem kínai tésztát csípős kápisalival. Mire a busz kiért az Auchanig, már kínban voltam (a KÍNaitól... XD Hahaha! Reccs! XDXDXD) Az Auchan klotyójában ért a következő kellemetlen meglepetés: EGY fajansz volt szabad: az is hitvány állapotban. Szükség törvényt bont alapon takarítottam le humánus formájúra. Még nyomtam is rá némi fertőtlenítőt. Megváltás volt... XD A tanulság: Léböjt után semmi nehezet! XD
Ennek a tapasztalásnak az örömére vettem egy pár dolgot. Holnapra szerintem csípős-savanyú szószt csinálok, amit basmati rizzsel eszem majd meg. "Halnaputánra" is azt viszek. :)))
És IGEEEN! Megtaláltam a Maglódra vezető utat. :))) Elhatároztam, legközelebb túlmegyek a temetőn is. Kiderült, hogy az Auchan-járat csak a két végponton vesz fel utasokat. XD Nem baj, találkoztam kedves öreg nénivel, akivel kipanaszkodtuk egymásnak magunkat. :)))
Igen, voltam a temetőben is. Egyszeriben nyugalom árasztott el. Gruftiflessem lett, noha már NAGYON régen nem vagyok az. Talán sosem voltam...
TopJoy-os kupak üzent: "Csak rajtad áll!" Ha ez igaz, akkor megígérem, nem állok az utamba. :))) Ezúttal nem...

Kolléganőre (aki a továbbiakban Antipátia) pedig:

Harapjál, kígyó!
Mérgedből majd elixírt
Szelídít vérem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat