Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Hajnali fél 1, és faszomkivan...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Hajnali fél 1, és faszomkivan...

2014-05-23

Nem-nem-nem... Ez nem járható út. Semelyik sem. Mákos faszú szar az egész. Éretlen a korosztályom. Oké. Valamilyen szinten én is az vagyok: Infantilis. De amikor másokat csapkodunk meg, akkor az már nem ártatlan gyerekcsíny. Az már a felnőttség teljes hiánya. Igyekszem másokba nem belegyalogolni tökig. De mégis... Valahogy mindig a nevelőpálca rosszabbik végére kerülök.

Szeretnék végre ott tartani, hogy ott tarthassak. Jobban mondva: Hogy egy lány szeressen. De idáig nem működnek a dolgok. Pedig nem vagyok sem hülye, sem rusnya. És melóm is van, ami ugyan nem tesz gazdaggá, de jó, és szeretem, és lenne "barátnőre pénzem". De senkinek sem kellek. Exem csak annyit mondott: "Mindenki a saját sorsának a kovácsa." Ennyi empátia szorult belé... Ennyi, s nem több. Remélem, hogy belátja majd, miért akadtam ki... Nem szeretnék a továbbiakban ezzel a szarral foglalkozni. Holnap megyek, és berúgok. Amúgy istenesen. Őt meg hagyom lógva. Megy mindenféle faszhoz? Menjen csak! De akkor ne kelljen asszisztálnom hozzá... Ha már annyira a saját szerencsém kovácsa vagyok. Nem rajtam múlik hogy még mindig nincsen barátnőm... Felajánlottam, hogy szívesen megosztom vele eddigi tapasztalataimat. Meg is fogom...! Vagy nem. Nem ér meg annyit. Csak tisztába tenném őnaccságát, hogy a falanszteren kívül mások a játékszabályok...

"Acdificare casas, plostello adiungere mures,
Ludere par impar, equitare in harundina longa
Si quem delectet barbatum, amentia verset.
Si puerilius bis ratio esse evincet amare,
Ne quiquam differre, utrumque in pulvere, triiims
quale prius, ludes opus, (...)"

Azaz: Valakit ha szakállasan is lenyűgözne, hogy kunyhót épít, egeret kocsikába fog, űz páros-páratlant, vesszőparipán lovagol, azt elmebaj üldözné. Ha az ész meggyőz, hogy ezeknél gyermekesebb ha szeretsz, s mindegy, hogy három éves módjára a porban pepecselsz (...)

Hááát... Inkább játszom. Legalább van egy John Bart és Vorty közös produkciójában készült Operation: flashpoint kampányom Ősi ellenségek néven. :D Ki kell játszani. :))) ("Kelj fel Youhass!" "Húúzunkinnenfenébeeee!!!")



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat