Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Tütütürüttü, 2014 nyara! :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Tütütürüttü, 2014 nyara! :D

2014-06-01

Ilyen nyárkezdésem sem volt még... Majdnem olyat hánytam, hogy fúúú! :D 5 sör, 2cl jackdaniels. :D Kissé szarul vagyok, gyengéden erőszakolom magamba a vizet. :D

Egyébként Tütütürüttü! ^^ Kalandra fel, Kyne és Dibella vezessen a szépséges nord kisasszonyhoz! ^^ Engem a sárkányszülöttet! Í morgin sadlum hestar dyst at rída! (Holnap nyergeljük a lovakat versenyre!)

S akkor senki nem állhat az utamba... Egy alvilág teremtette szörnyszülött sem. Én, a sárkányszülött leszek az, ki eme szépséges leányt ülteti a maga mellé a trónra, és együtt uralkodnak, amíg a fiuk/lányuk át nem veszi Windhelm irányítását... :)))

UPDATE: Tiszta vizet öntök a pohárba exemmel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, hogy a szívkitépéssel burkoltan arra célzott-e, hogy takarodjak a gecibe, és ha igen, akkor szerintem most már tényleg kihajítom a gecibe. Le is lesz tiltva. Az útjaink elágazáshoz közelednek, és nem vagyok hajlandó a régi, rongyos úton maradni. Annál is inkább, mivel az új út immár az otthonommá vált. Mivel jelen van AZ új lány, így exem már barátnak is fölöslegessé vált. Annál is inkább, mert nem sokat segített nekem. Sőőőőt! Sokszor még hátráltatott is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat