Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kedveseméknél voltam :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kedveseméknél voltam :)))

2018-07-27

Elvoltam Kedveseméknél. :))) Tegnap este műszak után összefutottunk, és elmentünk hozzánk, ahol én magamhoz vettem némi cuccomat.

Igen, ennek külön története van. :))) Elvileg tegnap este itt aludt volna nálunk, de végülis azt találta ki, hogy menjek inkább én át, mert ma amúgy is hazahoznak minket - nővére jött haza külföldről, és édesanyja nem szeret egyedül menni az autópályán.

Tegnap este furcsa volt, hogy a Déli Pályaudvaron nem elbúcsúztunk, hanem elindultunk feléjük. :))) Kis vonatozás-buszozás után megérkeztünk Hozzájuk. :))) Az utazás, maga nagyon tetszett - FŐLEG, mert Ő is ott volt velem. :)))

Amikor leszálltunk a környékükön, az első illat, ami megcsapta az orromat, a széna illata volt. Éreztem, hogy itt otthon tudnám magam érezni. :))) Plusz... A házuk valami fantasztikus! :))) Pontosan olyan, amilyeneket én nagyon-nagyon szeretek. :))) A két kutyusa megugatott engem, de egyébként full ártalmatlan jószágok. Leírhatatlan érzés kerített hatalmába, amikor beléphettem Hozzájuk. Kissé olyan volt, mintha egy rég nem látott otthonba tértem volna vissza, de ugyanakkor a felfedezés, a megismerés izgalma is jelen volt. Ahhoz pedig nem vagyok hozzászokva, hogy egy álomszép lány egy csodaszép házban, szépen vetett ágyba hozza nekem a vacsorát, ami húsmentes gyros fííííínom sültkrumplival. :))) Maga volt a mennyország!

Másnap reggel sokáig fetrengtünk, aztán csak kértem még egy kis sültkrumplit tőle. :))) Időközben egy fehér alapon szürke cirmos cicus is megjelent, aki egyből összehaverkodott velem. :))) Délután még aludtunk egy kicsit, aztán kimentünk kutyázni. Az egyik kutya úgy néz ki, mint egy aranyos kisróka. :))) A másik meg egy igazi csibész terelőkutyus. :)))

ÁÁÁÁÁ! Nagyon jól éreztem magam. Megismerkedtem családjával: Édesanyjával, Nevelőapjával, és Nővérével. :))) Nővéréért elmentünk a Ferihegyi reptérre, és hazajöttem. :))) Az úton idefelé kaptunk két masszív dugót az autópályán, de legalább Vele voltam. :)))

A környéket, ahol Kedvesem lakik, elneveztem Nogovának. :))) Egyszerűen annyira hozza azt a hangulatot, hogy vááááá! :)))

Máskor is szeretnék odamenni. :))) Vár vissza két csibész kutya, két csibész macska, - lekopogom - egy kedves család, és egy csodaszép lány. :))) Akivel végre boldog vagyok. :)))

Ez a kirándulás kellett a kis rózsaszín lelkivilágomnak. :)))

UPDATE 2023.07.12.: Erre az emlékre a mai napig szívesen gondolok. Most, összeomlófélben IS erőt ad. Megcsinálom. Ügyes leszek. Erős leszek. Itt a múltban hazavárnak, ezért hát előre a jelenben a szebb jövőmért! Megcsinálom. És végigviszem. Ha kell... Vérrel és vassal. Hazajutok. Akkor éreztem magam utoljára így, amikor anno bánathozóéknál nyaraltam. Fájt az, ahogyan bántak velem. De SZIKLASZILÁRDAN hittem benne, hogy hazaviszem az embereimet. Kemény lesz, de haza fogunk jutni. Hazajutottunk. Csak most - életemben először - nem álomképekbe, hanem EMLÉKEKBE menekülök. Ma törtem meg igazán. Ma jöttem rá: Kurvára nem vagyok mindenható... És ezért, mert emberi necesszitásaim is vannak, ezért ember vagyok. De azok közül - ha más nem - de legalább a szívem a helyén van... Lesz hova hazatérnem. Lesz hova elmennem. Lesz mit meséljek majd, amikor öreg róka leszek. :))) De ami a mostot illeti: Most haza kell jussak épségben. Egy másik galaxisból. Több parsecnyire Fort Foxtrot lágy vackaiba. Ha kell, végigfutom. Ha kell, egész éjjel sietek. Ha kell, minden követ megmozgatok, de hazaérek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat