Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Random, nyughatatlan gondolatok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Random, nyughatatlan gondolatok

2022-09-02

Úgy érzem, lassan le kell írjam magamhoz a használati utasítást, mert eljött az ideje...

Ha valaki kérdezné: Azért ilyen izmos a vállam, hogy elbírjam a házam, ha újra útra kell kelni. A lábaimon azért kemények az izmok, hogy bejárjam az utat, amire léptem. Nem én választottam ezt az életet - ez az élet választott engem. Mert már nem könyörgök második esélyért, neked sem fogom hagyni hogy ezt tedd. Mert nem vagyok vállalható, nem kárhoztatlak hogy ezt belátod, és magamra hagysz. Élek egy életet. Ebben segíteni ha nem tudsz, legalább ne hátráltass!

Ha nem én vagyok az egyetlen, inkább ne is találj rám! Elvagyok én nélküled is, ha egyszer tőled is ezt tapasztalom. Ha nem én vagyok az első, akkor én nem leszek az utolsó. Ha csak akkor érdekellek, amikor más már nem érdeklődik, akkor keress mást! Ha invalidálod az akaratom, csak uralni akarsz. Fölém akarsz kerülni, nem a kezemet akarod megfogni, csak húzni-rángatni akarsz kötőféken, mint a lovat. Ha engem akarsz magad fölé emelni, akkor képtelen vagy önálló döntéseidért a felelősséget vállalni. Gyere mellettem, és elhiszem hogy én vagyok az első. Elhiszem, hogy ÉN kellek, nem az előnyeim.

Ha nem fogadsz el, akkor nem vagy a másik felem. Ha meg akarsz változtatni, meg akarsz javítani, akkor nem én vagyok az ideálod. Akkor nem én kellek, hanem más. Én pedig én vagyok, nem más.

Ha nem kellek, szakíts! Ha nem kellesz, szakítok. Az élet majd igazolja, jól döntöttél/jól döntöttem-e.

Ha nem bírsz a bakancsomban egy lépést sem megtenni, mégis milyen jogon ítélsz engem meg? Ha nem nyitsz felém, én miért nyissak feléd? Ha nem akarsz megismerni, én miért akarjam ugyanezt? Ha nem kérsz elnézést, tőlem miért várod el? Ha te nem változtatsz, én miért tegyem?

Nem. Nem én vagyok az embered. Ez világos. De miért lihegsz még mindig a nyomaimban?

Láttad a könnyeimet? Láttad a fájdalmamat? TE érezted, hogy a szívem meghasad? Undorító módon viselkedtél, kedves G. N... És most azt várod tőlem, hogy mindent sutba dobva rohanjak jól nevelt kutya módjára utánad... Hát nem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat