Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
A kakukkos kurva anyjukat! -.-"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
A kakukkos kurva anyjukat! -.-"

2014-04-30

http://www.origo.hu/itthon/20140428-elkeszult-a-nemzeti-alkoholstrategia.html

HA EZ IGAZ, én megsértődöm. Ugyanis. HA EZ IGAZ, akkor a magyar felnőtt ember annyira sincsen emberszámba véve, hogy mindent elvesznek tőle, ami akár csak egy kicsit is boldogabbá tette átlagosan nettó 51.000-98.000-es fizetéséből.

Elegem van, hogy mindent kontrollálni akarnak 40-50 éves szüzek. Mindenbe beleokoskodnak, mindenbe beleszarnak, ami az embereknek boldogságot okozott. Legközelebb mi jön? Betiltják a PC játékokat? Vagy beépítenek számlálókat a számítógépekbe, hogy napi két óra után aznapra kikapcsoljon, és ne lehessen visszakapcsolni? De most komolyan... Ennyi erővel nem akarják betiltani a hurkát, a kolbászt, a tepertőt, és egyáltalán a zsírszalonnát? Csúnya rossz! Hízlal, és a koleszterint is összebassza! Jajj jajj! Évezredekig ették az emberek a kolbászt, sütve, főzve, vagy csak nyersen, kenyérrel. Senkinek semmi baja nem lett. Az ősmagyarok azt sem tudták, hogy mi az a rák, a koleszterin, a szívbetegség, stb.

Szerény véleményem szerint, az ÖSSZES magyar orvosi egyetemet be kellene záratni. Kivételt képez a szülészet, a fogászat, és a sebészet. E háromra szükség van. Pont. A sok intoleráns antialkoholista faszfejjel pedig a sortűz elé! Én sem kötözöm meg őket, taposok a lábukra, és miközben ordítanak, itatom meg velük a fél üveg töményet húzóra. És magasról szarok rá, hogy a buzi apja, és a kurva anyja alkeszek. Ne vetítsék rám/ránk a szülei faszságát! HAGYJANAK BÉKÉN! NE! AKARJANAK! MEGVÁLTANI! Bassza meg! Én sem ugatok bele hogy a sok kretén a hidrogénezett növényi zsíros, szar morbid ápdéte cuccokat eszi-issza. Dacára annak, hogy ezek jóval károsabbak, mint egy jó pálinka, vagy egy jó sör. HA bármi megszorítás jön, én esküszöm, szétütök köztük! És nem leszek egyedül. Hát nem képzelik!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat