Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Leírhatatlan...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Leírhatatlan...

2021-05-11

Hömpölyögnek bennem az érzelmek. Keserűség, izgalom, félelem, idegesség - valahányszor aludni akarok, mindig meglepnek ezek az érzések.

Olyan sok érték veszett el. Annyira a dolgok végén járunk. Annyira vége van... Néha azt sem tudom, hol ébredek fel. Körülnézek, mire rájövök, hol is vagyok. Olyan közel van a cél. Olyan nagyon közel... Egy cél, amivel végre szabad ember leszek. Egy cél, ami... Igazából keserűséget okoz. Nem tudom, mit akarok tulajdonképpen. Szeretnék - a mai tapasztalataimmal - visszamenni 2018-ba. Ugyanekkorra. Istenem, de boldog voltam!
Mindent másképpen csinálnék. De már késő. Lassan nullán vagyok, és... Lehet hogy megteszem amit meg kell. Tök mindegy, hova megyek. Tök mindegy mit csinálok. Mindenről csak a szépre emlékszem lassan. A sokkélményeket elkerülném. Már minden kerüljön a helyére! Ez csak a kérésem.

Utána akár meg is halhatok. Ha ennek vége, számbaveszem a lehetőségeimet... Ha nincs más út, mindenkinek szétosztom mindenemet, és kimegyek az Attila-várhoz meghalni. Ha nincs más hátra, az utolsó dolog, amit látni akarok, az a mohos öreg szikla. :))) Ahová nagyon rég nem mehettem már el... Hiányzik minden. Szomorú vagyok, és fáradt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat