Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Megégtem & életfiló

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Megégtem & életfiló

2017-08-23

Nagymamám hamarosan el fog távozni. Kései gyerek kései gyereke vagyok én. Édesapámat, és engem is felnevelt (ez utóbbit csak azért, mert apáék rengeteget dolgoztak, hogy ez a ház egyáltalán legyen nekünk). Lassan-lassan romlik az állapota. Ma voltam nála ismét, és nem tetszett, amit láttam.

Az sem tetszett, hogy megkaptam, hogy (sic!) "A beteg nagymama már nem kell a családnak." Konkrétan eléggé szíven ütött. Főleg a "sűrűhét" után. Rendben van. Utolsó éjszakán semmit nem kellett csináljak. Még postázni sem kellett. De akkor is fáradt vagyok. Megvolt a tűzkeresztségem is: Drogos srác pont nálunk lett rosszul huszadikán. Nem volt sem szép látvány, sem egy kellemes élmény.

Ráadásul nagymamám mondta: hívjuk többször, mert az otthon dolgozói eléggé rossz szemmel kezdenek ránk nézni, hogy nem keressük. MI VAN?! Rendben. Tehát értsem úgy, hogy azok, akik hagyták feküdni a kövön, miután elesett, és összetörte magát, azok merészelnek rám ujjal mutogatni?! Nagymamám a hideg kövön felfázott, beteg lett. Alig bír mozogni. Egyik rohadéknak sem jutott eszébe másfél óráig odatolni a mocskos pofáját! Pedig hajj, de szeretik őt! Ennyit róluk. Képmutató álszent szemét népség! (Ez úton is bocsánatot kérek Serrano-tól, hogy leírok a szövegéből!)

A születésnapi Whiskey-mmel próbáltam fájdalmat csillapítani. Sikertelenül. Nem lettem sem lazább, sem kedélyesebb. Sehol sámli.

Egyik nagyon jó barátomnál voltam ma. Nevezzük Ladislausnak. Gitároztunk, beszélgettünk, elvoltunk. Lényegében leírhatatlan érzéseim voltak, amikor gitároztunk. Lényegében... Amit akartam, az mindig is itt volt az orrom előtt. Gitározások, zene, metálkodás, jó beszélgetések, muzikális jóbarátok. Valahogy erre vágytam mindig is. Lehet, hogy mindig rendelkezésre állt minden, amit csak akartam. Lehet hogy csak szem kellett volna, hogy lássak. Egykor magasan szálltam. Fájdalmas volt az esés. Elszórtam kincseimet. Most próbálom összegyűjteni, ami maradt. Hogy sikerül-e? Az legyen a jövő zenéje. Igazából lassan, de biztosan haladok előre.

Na, megyek vissza gitározni. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat