Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Első lecke - kegyetlennek lenni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Első lecke - kegyetlennek lenni

2021-07-05

Adott egy lány, akit ugyancsak megszerettem az utóbbi időkben. Nem hiányzik úgy, ahogyan anno Nyomorhozó (aki sajnos egy rókajelmezbe bújt malac), de amikor együtt vagyunk iszonyatosan nagy extrát ad. Nem, nem párkapcsolat.
A lány túl van egy súlyos szakításon, illetve... Pontosabban nincs túl rajta. Kétségbeesetten próbálkozik visszaszerezni azt az embert, aki kb szarbanézte az utolsó időkben. Végül a srác dobta el. Össze van törve, de azért nincsen ANNYIRA összetörve, hogy pl a társaságomban ne társkeresőzzön. Ez nem zavar - lévén, hogy nem vagyunk olyan viszonyban, hiszen megbeszéltük, hogy "csak igaz barátja vagyok" - tipikus barátzónázás, amin régen valószínűleg törtem-zúztam volna, most mégsem érdekel.
Tekintettel arra, hogy távkapcsolatot nem akar, én meg nem jövök be neki, nem is látok bele túl sokat. Nem akarok bele túl sokat látni. Nem jó dolog az. Mégis úgy érzem, nagyon megsértődött ma rám. Megemlítette ma Viberen, hogy a lakótársam akar lenni, hozzám akar időszakosan költözni. Én elmondtam az aggályaimat - egyrészt mindenki más HO-ban van itthon, és vacakol a net. Nem hiszem, hogy három HO-t ki tudna szolgálni ez a rendszer. Plusz... Vagy itt követtem el súlyos hibát, vagy itt viselkedtem felnőtt férfi módjára, de megemlítettem neki, hogy oké, most még oké. De mi van, ha lesz valakim? Hogy magyarázom meg neki?
A hangfájlokon, amit küldött, lehetetlen volt nem kihallani a súlyos sértődésére utaló jeleket. Talán féltékeny? Vagy simán csak csalódott (lévén, hogy nem pesti, hanem messze pestenkívüli), hogy nem tud életvitelszerűen itt élni (álmai városában)? Vajon mit tanácsolnék magamnak, ha ezt a kérdést a gyakorin teszem fel? Ezt kell most átgondoljam...

Megvan. Azt hiszem, megvan.

"Kérdező: Helyesen gondolkozol. Ha a lány többet érez irántad a barátságnál, de azért társkeresőzik melletted ahelyett, hogy veled foglalkozna, akkor ott nincsen miről beszélni. Tetszik neki tetszik, nem nem. Ha TE többet érzel iránta, akkor viszont előbb kellett volna mindent letisztázni, mit is akarsz. Ne szívd mellre - vedd úgy, hogy ez volt a vízválasztó. Ha vége, vége. Semmi tétje nincs. Ha jobban kezd utánad teperni, akkor viszont fogd meg, és ne ereszd el. Ha nem kellesz neki, akkor jobb is ha most vége."

Ez volt az elmélet. A gyakorlat...?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat