Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Rég nem érzett izgalom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Rég nem érzett izgalom

2021-08-02

Kövi héten megyünk Tatára az Öreg tóhoz. Konkrétan olyan erős izgalom lett rajtam úrrá, hogy az valami kegyetlen. Teljesen el vagyok durranva...

Ha valami, akkor Tata/Tatabánya nekem... Nekem maga az Emlék. Ma voltam ezoboltban, és vettem hegyikristály-gömböt. Viszem oda magammal. Beleteszem az összes emlékemet. Azt is, ami meg sem történt... :((( Olyan sok veszett el. Olyan sok kavarodott el. Olyan de olyan sok tűnt el. Nem tudom... Megint fasz vagyok. Hiányzik AZ a lány, akit megismertem. SOSEM szabadott volna megvenni azt a kurvadék házat. Az (is) hozzásegített a pusztuláshoz.

Ambivalens érzéseim vannak. Egy részem Szigetszentmiklósig menetelne, és kiosztaná MINDENKINEK a neki kimért pofonokat. Úgy, hogy fájjon neki. Azt a srácot fel kellene akasztani - már ha geometriai méreteiből kifolyólag ez lehetséges lenne. Majomtüske... Majomtüske... Majomtüske... Róka... Róka... Róka... Rosszul vagyok... Elveszett éden. Elveszett álmok. Elveszett szeretet. Elveszett élet. Tönkretett, feldúlt fészek. Lehet hogy szívesen LESZEK a következő, ami elvész? Az utolsó, amit látni szeretnék, az Környén a vasútállomás. Estefele. Csak leülni ott, behúnyni a szemem, és feladni. Meg előtte meginni egy üveg vodkát. Meg elszívni életem utolsó szivarát. Lefuttatni az emlékeimet 2018 májusától az életem legutolsó napjáig. Aztán hátrahagyni mindent. Utánam a vízözön.

Lehet, hogy holnapra másként fogom gondolni. De mára győztek ezek a fájdalmas emlékek...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat