Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Gondolatban ott járok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Gondolatban ott járok

2021-12-17

Gondolatban ott járok, Tatabányán. Kellemes, kicsit meleg nyár éjszaka van. Felszállok a pláza alatt a buszra. Az éj sötétje alatt megy az utazás. Aztán hirtelen késő őszi nap van. Szürkék a fellegek. A bazársoron sétálok - ki tudja hová. Aztán Bánhida fele veszem az irányt. Még gyenge vagyok, és zsong a fejem a kevés alvástól. Néha eszembe jut az egyik panellakás felszámolása. Ott voltam, becsülettel pakoltam. Fáradt voltam, untam, hányingerem volt tőle. Most itt fekszem egy sötét szobában. Az jár a fejemben: Nem tudnék egy ilyen jó helyet elhagyni. Nem tudom, hogy miért oda húz a szívem, ahol fáj. Miért jó nekem állandóan mazochistának lennem. Lehet, hogy Lovasembernek és Lovasasszonynak van igaza... Nem szabadna odamennem többet. Sem most, sem máskor. Hiányzik a konyha kissé olajos illata. Hiányzik az az édeskés szag. Hiányoznak a társasozások. Hiányzik nekem minden.
A legnagyobb ciki azonban nem ez. A legnagyobb ciki ugyanis az, hogy olyasvalaki társasága hiányzik, aki sosem létezett. Szokás szerint. Ezért kell nekem valaki? Hogy látszólag elmúljon, majd utána éjszakákon át ne aludjak? Hogy az illúziókat kergessem? Keressem azt, ami sosem volt? Nem élek. Elvégzem a feladatokat, elvégzek mindent is, amit kell. De gondolatban autót vezetek. Látom az 51-es út tájképét elsuhanni arrafele. Süt a nap. Időnként éjszaka van. Minden olyan csendes. Sikít értem a környék.
Nem tudom, hány hónap kiheverni ezt. Nem tudom, hány hónap összeszedni magam. Nem tudom, hány hónap újra magamra találni. Hogy teljes értékű ember legyek, mint azelőtt.
És mennyi idő lesz szokni a gondolathoz, hogy mindent hátra kell hagyni. És el kell menni. És végig kell járni a letelepedés rögös útját. De remélem, az lesz az utolsó utazásom. Hogy nálam menedékre leljen az, aki hozzám tartozik.
Eszembe jutott egy elég gonosz ötlet. De azt nem fogom megvalósítani.

Update:
https://youtu.be/fRT-oApJwtA

Jönne vissza hozzám, ugye? Volt rá ideje eldönteni. Bőven volt rá ideje. Nem akarta. Cserébe elkövette az egyik legundorítóbb sértést, amit ellenem el lehet követni. Undok kutya módon viselkedett. Őszintétlen volt. Miért mit gondolt?!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat