Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Helyzet? EZ.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Helyzet? EZ.

2014-11-23

Kellett ez nekem!!! Meghallgattam a "Hétköznapi"-t EGYSZER. Most már a yuhtyúk még több Szabó Balázs-dalt nyomat ki nekem... Gratulálok! Nordkisasszonyról tudom hogy szereti, de miért kell állandóan az orrom alá baszni. Faszkivan. Jó. Nem lehetséges a kettőnk kapcsolata. DE akkor ne legyenek látszathidak. Nem akarom megmérgezni egy esetleges másik kapcsolatomat ezzel a salakkal.

Málhán a helyzet változatlan. De legalább van, aki visszaírt. És azt kell mondjam, hogy EZ haladás. Most jutottam el oda, hogy leszarom. Majd jön valaki. Hadd ne ÉN rohangásszak már utánuk.

A határvidéken nyugalom van. Öcsém fapicsa kussol, és az elbaszott élete után rohan. Rohanjon. Kirohant a kapun, és bezártam utána a kaput. Ez volt a legkorrektebb, amit tehettem.

Anyámék kapszulás kávégépet akarnak. Öcsém fapicsáéknak is olyan van. Nem tudnék úgy inni kapszulás kávét, hogy a féreg is azt issza. Igazából az érzésem a következő: "Nem iszom meg, mert a faszfej a seggét belemosta". Ostobaságnak hangzik, de nekem az elkényeztetett buzigyerekségnek a jelképe. Azt is tudom, hogy ez így nem igaz, sok olyan is iszik ilyentet, aki megdolgozott érte. De addig nem szívesen dőzsölnék drága kávékapszulákkal, amíg ÉN MAGAM nem teremtem elő rá a pénzt. CSAK és CSAK abban az esetben tudnék rossz szájíz nélkül inni ilyet ha tudom, MEGDOLGOZTAM érte. Nem apuci vette meg. Egyszerűen: Felnőtt, dolgozó ember vagyok. És nem, nem kell az, amibe a "féreg a seggét mosta". Tiszta lappal akarom, hogy nálunk beköszöntsön ez a korszak... Aztán... Lehet hogy azt kapnak tőlem karácsonyra a hősi ősök... :D

Lapzárta után érkezett be EZ a szar:
https://www.youtube.com/watch?v=WCDEV3pITBU -> Egyszerűen fenomenális. A vicc, hogy sokan először TÉNYLEG így vannak vele, aztán meg leszoknak róla, "kinövik", és utána fennen hirdetik, hogy az ezotéria milyen szar, mert hogy tönkretette az életüket. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Uff! :D

https://www.youtube.com/watch?v=imn7215tW7Y -> Ezt anno megnéztem. Eriket (az exet) valamilyen szinten megértettem, ugyanis a saját "A gyanú árnyékában"-évadom éppen akkor vette kezdetét. Hasonló szitáció, hasonló problémákkal. És akkor elhatároztam: Legyen akármi, én nem csinálok ilyet, mint Erik. Eddig bevált. És jó érzés nem szarni a más levesébe. Még akkor is, ha a "más" igencsak beleszart az enyémbe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat