Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Jelentés - Egy vécéből

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Jelentés - Egy vécéből

2021-02-26

Hihetetlen! Nem gondoltam volna, hogy egyszer még ugyanoda jutok, ahonnan indultam. Mint alsósként a klotyóban bújkáltam az engem basztatók elől. Az a négyzetméter az enyém volt. Csak az enyém. Ha megbetegedtem, ha csak szimplán lelki bánatom volt, ott ültem benn. A gondolataim négyzetméternyi helyen elférnek - anélkül hogy BÁRKIVEL meg kellene osszam.
Exkollégáimat megértem. Ők is ugyanezt tették. Elmentek vécére, és sokáig nem jöttek ismét elő... Ma már én teszem ugyanezt. Itt magam vagyok. Itt újraélem AZT a napot. Azt, amivel álmodom, amivel álmodni szoktam. Fájdalmas. Egyre úgy érzem, hogy összecsapnak a hullámok a fejem fölött... Nem is olyan régen még voltak céljaim. Közeli, kézzel fogható céljaim, hogy pontosak legyünk. Ma már minden célom olyan homályos, távoli, megfoghatatlan, mint egy délibáb - de kb annyit is ér.
Új lány... Merjek rá alapozni? Merjem ÁTADNI magam annak az érzésnek, hogy esetleg minden egybevág? Hogy esetleg minden oké? Hogy sínen van? Ő egyfajta szellem - hol feltűnik, hol nem... Pedig a fene egye meg, szívesen megismerném jobban! Kiülnék vele a tópartra, patakpartra, a Városligetbe, Margit szigetre. Elmennék a mocsárba VELE. Nem sokkal fiatalabb Nyomorhozótól. Létezik, hogy minden lány megkattan 23 éves korában? Hogy utána hirtelen "felnőjön" amint közelít a harminc?
Azonban én Lidérc vagyok. Nem szellem. Az a dolgom, hogy folyamatosan jelen legyek. :))) És riogassam a jónépet. 😆 Kitartó leszek, noha lelkileg már lassan feladom a dolgokat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat