Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
És ha már megkérdeztem tegnap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
És ha már megkérdeztem tegnap...

2018-02-13

Igen... Mostanában elég sok pirosat írok. Higgyétek el, megvan az okom rá. Sikerült betévednem a másik elmeháborodott tábor egyik díszes képviselőjének a hárombejegyzéses "blogjára".

Igen... Foggyoskám egyből bele is vert a lecsóba. :D Ha azt mondtam, cerveza attila írására, hogy csillaghullás van, akkor most készül két galaxis összeütközni... XDDDD

http://ritkavalaszok.blog.hu/2012/04/19/a_notlenek_kialtvanya

Ez beteg elmeháborodott savanyú fasz. Nem "buta", "butus", és nem "butaság" amit mond, hanem elmezavarodott idióta vadbarom, aki faszságokat ugat! Programját olvasva egyből két dolog ütötte meg a szememet:
1. A szövege nem volt rendesen megírva. Látszik: Komoly írásnak szánta a miszter, de elfelejtett érvelni, elfelejtette állításait bizonyítani, konkrét példákkal alátámasztva. Jó. Csórikámon látszik azért hogy igyekezett. De szerintem egy komoly "kiáltványban" nincsen helye a konyhanyelvnek, nincsen helye vulgáris kifejezéseknek (ld. "A vallásokról úgy általában..." c. írásomat - nem akarom magam fényezni, de szerintem az egy IGEN komolyan megfogalmazott írás).
2. Írásának egyik-másik pontja eléggé mocskos módon kapitalista, sőt továbbmegyek, egyenesen khm! Fasiszta színezetű. Atyaharcos csak fröcsögni volt képes - ahelyett hogy összeszedte volna a gondolatait.

Igen, aláírom, hogy vannak igen nagyon súlyos írásaim itt a teveclubon. Van, amikor nem tudom, és nem akarom magam visszafogni. Pl. ez a bejegyzés sem lesz irodalmi igényességű. Egyszerűen nincsen hozzá kedvem, bocsi...

Először is: Az, amit akar, az egy undorító totalitárius diktatúra, amiben nincsen helye érzelmeknek, nincsen helye magának az EMBERNEK. Száműzni a szerelmet, szakértőkből álló bizottságot felállítani a "kvótaszerű születésszám-szabályzás" keresztülviteléért, a "nők jogait a társadalom szaporulatának egyensúlyi állapotának megfelelően kell szabályozni" (értsd: főzöl-mosol-takarítasz-szülsz-bekapod a hervadt faszom), nemzési alkalmazottak... Innen egy lépés a Gileadi köztársaság felemelkedése - ráadásul mindezt Európában, a 21. században! Mivel tudom, hogy a nagy testvér engem is figyel, ezúttal - rendhagyó módon - HOZZÁ intézem a következő bekezdést:

Kedves enté! Tudom, hogy szoktál néha embereket eltetetni láb alól, amikor pl. erdőirtás ellen tiltakoznak, beépítések ellen tiltakoznak, olcsó albérleteket követelnek, stb. Nem kell a süket rizsa, hogy nem. A kérdésem a következő: MI A KUUURVA ANYÁDÉRT NEM AZ ILYEN NYOMORULTAKAT TESZED EL LÁB ALÓL?! Oké. Azt is tudom, hogy a sok birkának kell némi "gumicsont" (érted: birka és gumicsont... XDDD), amin rágódhat (ezúttal a férfi-női ellentétet kiélezve). Érzésem szerint ezt ezúttal nem gondoltad át rendesen. Ha ez az agyhalott beoltja a többi elmebeteget és hadsereget szerveznek, akkor a TE segged is szét lesz rúgva. Tarka papagájuk van elég... Az istenek nem mossák le rólad, hogy tőled indult a "feminácizmus", a "kemtrél", a "zeeeszámok", meg a hasonló szarok. Leegyszerűsítve: "Hallodenté! Ittjönegybórókageciésszidjaazanyádat! Ja az anyaszidó én vagyok... Szóval ittjönegyborókageciésababérjaidratör! :D Nem hagynám... XDDD

Tisztelettel: R.O.R.

Értem én, hogy az erkölcstelen viselkedés erkölcstelen viselkedést szül, és azt is értem, hogy ez a két nyomorult tábor a frusztrációjuk miatt csavarodott be annyira, hogy radikális lett, de könyörgöm! Nincsen szükség sem a buzi Gileadi köztársaságra, sem pedig egy Új-Amazóniára! Főleg nem Európa közepén, és FŐLEG nem a 21. században...

Előre szólok: Akármelyik is alakul meg hamarabb, én annak már MOST az esküdt ellensége vagyok. Mivel fentebb linkelt kiáltvány egyfajta alkotmánynak is felfogható, ezért ezennel a Gileadi köztársaság de facto kikiálttatott. Felszólítom a lakosságot, hogy mindkét tábort szabotálja, mert jelen állás szerint országunkat a pusztulás fenyegeti! ÉN itt vagyok. Ha kell, egyedül fogok harcolni. És ezt samu barátomnak is üzenem: BÁRMIKOR kiállok ellenük. Ha kell, SZEMTŐL SZEMBEN, EGYEDÜL.

Ja! És lehet rólam mindenféle gúnyos cikket írni. Csak vigyázzatok utána magatokra, mert nagyon szarul jártok! Szétütök köztetek, gyáva faszszopó csicska lúzer banda!

Üzenem mindkét tábornak: https://www.youtube.com/watch?v=pYDW8TtvR-Y



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat