Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Akkor hát...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Akkor hát...

2021-07-07

...kergessed a napot, a holdat! Kergesd a csillagokat a tó víztükrén tovatűnve, keresd a "barátaidat" - azon a platformon ahol csak jólesik! :))) De ne rabold a hülyeségeddel az időmet. És ne légy velem ilyen hisztihercegnő, mert kurvára nem tolerálom, de kb senkinek!
Egyszerűen: Valahogy minden tekintetben kifogom ezeket a nagyon problémás csajokat. Velem ne hisztizzen, ne én legyek az elsőszámú közellenség - úgy, hogy kb semmit nem is akar tőlem. Van nekem ebben az életben elég harcom, amit vívni kell. Van nekem elég problémám, amit meg kell oldani. Van elég bajom, amit orvosolni kell. Fél év. Ennyit vett el az életemből egy gusztustalan háborúsdi, amit egy szutyok ellen harcoltam meg.
Most? Ott élek, ahol keresnivalóm aligha van - ha él apám, ha nem. Nekem a Keletitől nem messze kellene élnem. Vagy... A SAJÁT lakásomban, ahol kurvára nincsen tétje semminek. Csak minden be legyen fizetve. Ennyi kéne, és semmi más.
Azzal is meg lennék elégedve, ha tényleg a lakást fenn tudnám tartani, és mindenki menne a faszba máshová. Most ez is képbe került, mint olyan. Én boldog lennék azzal. Csinálnék nagy bográcsozásokat, meg szépen ellennék otthon magamnak. Szeretném elfelejteni végre ezt a másfél évnyi szarakodást. Azt a bizonyos Gyászkoporsóbánatfedélpusztát. Az említett helyen lévő gyászkriptát. Nagyon elegem van mindenből. Főleg Útitársamból. A csak egy hét alatt lehozott az életről. Öcsém, ez negatívabb, mint én. Komolyan kell ez nekem? Komolyan ezt akartam én? Ral OFF-ka! Válogasd már meg, hogy mit kivel és hogyan! :((( Igen. Régebben full bejött nekem Útitárs. De most már elegem van belőle. A hisztijeiből. Igen, az igaz szerelem mindent legyőz...! Valóban. Ha azonban csak egy fellángolás, akkor ki nem bassza meg? Senki. És talán ez a baja.
Hú, ha ezt meghallaná... De már ezt is leszarom. A Nyomorhozónál jobban SENKI nem tud pofára ejteni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat