Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kiégés, csalódás, ami belefér...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kiégés, csalódás, ami belefér...

2016-05-15

SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT! MINDKETTEN!

És már megint én akarok meghalni ahelyett, hogy a kispöcs dögölne meg. Csak úgy hirtelen. Plötsligt. Durr, egy AGM-65! Durr, egy eltévedt Alamo! Durr, egy szőnyegbombázás! Durr, bennégne egy házban, de porig! Durr, elütné egy kocsi, vagy valami! Az megint csak nem opció, hogy véletlenül fejbe basszam egy vascsővel. De NAGYON nehéz megállnom, hogy ne bántsam a kispöcsöt. Főleg, mert igen erőteljesen úgy érzem, hogy ki van velem baszva. Na, több szót nem is érdemel a kis féreg... Az összes pénzét a saját gyógyszereire költse!

Térjünk át a lányra.

Szólhattam volna? TÉNYLEG?! Mert akkor változott volna valami? Mert akkor el lett volna a kispöcs küldve? (Főleg hatodikán, mi? De ebbe ne menjünk bele...) Mert akkor nem ugrott volna első szavára, mint a kiskutya a labdára? Mert akkor minden másképp történt volna?! Ugyan már! A túróst! Ne szórakoztass már!

Utolsó sorok a lányról. Meg kell mondjam, hogy NAGYON sokat gondoltam róla. Legalább is többet, mint ami. Hittem, hogy erős jellem. Legalább is erősebb, mint a többi korabeli. Nem az érdekelt, hogy milyen az alakja. Nem az, hogy hogy néz ki. Tetszett a szeme, a kisugárzása, a mosolya. És nem az érdekelt, hogy van-e melle vagy nincsen. Vagy hogy milyen az alakja. Nekem nem csak egy kúrásra kellett. Láttam benne a lehetőséget. Láttam benne azt a nőt, akit még 60-70 évesen is tudnék szeretni, akivel össze tudnék bútorozni. Akiért megéri küzdeni. Akiért megérni élni, amikor kell, és halni amikor kell. Ha nem képes ezt megérteni, akkor a saját ítélőképességem ismét csúf tréfát űzött velem. És olyan szinten kicsúszott a lábam alól a talaj, hogy nem tudom, hogy hogyan tovább. Meg nem tudom, hogy mi legyen. Merre nézzek? Merre menjek? Élni? Halni? Szeretni? Küzdeni? Inni? Enni? Felrúgva saját elveimet, drogozni? Visszavonulni? Tiltani őt, és kitörölni az életemből egy életre? Gyáva ember cselekszik csak ez utóbbiként!

A lány továbbiakban La Donna, az exe mától fogva kispöcs néven lesz említve a blogon.

"La donna é mobile." Régi közhely, de még ma is játszik... hihetetlen...

https://www.youtube.com/watch?v=xCFEk6Y8TmM

De még nem telt le a 24 óra. Kitaláltam valamit. Adok La Donnának egy ultimátumot. Le kell hozzá hideg fejjel üljek, és át kell gondoljam, hogy hogyan tálalom. Igen. Azt hiszem, ez a legjobb megoldás. Én valahol már döntöttem. Éjszaka nem nagyon aludtam. Először kimentem a benzinkútra sörért. Aztán megittam. Hazajöttem. Gameltem. Nagyjából három, fél négy fele lefeküdtem, és elnyomott az álom. Meg ma délelőtt is. Átgondoltam, hogy mit hogyan fogok tálalni milyen esetben. Szeretnék a mai napon robbantani egy utolsót. Ha aratok egy lélektani győzelmet, akkor azzal már jól jártam. Igen! Megvan a megoldás!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat