Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Hűség és Párduclány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Hűség és Párduclány

2015-11-29

Utólagosan is kikérem magamnak hogy áruló vagyok. Nem vagyok áruló. De tényleg nem. Mert ismerem a család és a barátság fogalomkörét, és tudom hogy mi tartozik e két fogalom alá. Hallod-e öcsém fapicsa? Te mikor álltál ki bárki mellett érdemben? Na, én most megtettem. A barátaimért a tűzbe megyek, és ma meg kellett lépnem egyik barátom érdekében egy kurva nehéz lépést. Ja! Csak a miheztartás végett: te SOHA NEM VOLTÁL a barátom. Felejtsd el, hogy VALAHA is a barátságom és a neved egy mondatban szerepelt. SZIGORÚAN viselkedésed alapján nem voltál más, csak egy ballasztember. Az is kiderült, hogy a körmöm piszka többet ér a puszta létednél. Undorító, hogy megint akciózol, mintha jobb dolgod nem lenne... Egy elkényeztetett takony vagy továbbra is, aki az apuciék által megteremtett jólétben nem tud mihez kezdeni magával. Ilyenkor némi kézimunka, siklópolírozás, kukacköptetés, kolbászviaszolás effektív szabadidős elfoglaltság lehet. Ennyi.

Ma pedig egy bizonyos Párduckirálylány társaságában tettem egy nagyobb utazást. :))) Remélem sikerül elnyerni kegyeit... Éppen ezért:

Kedvenc párducom
Csillagúton közelít
A sötéten át.

Miaú! :)))

Egy bajnoknak érzem most magamat. Nem azért, mert legyőztem egy óriást, hanem azért, mert magamat győztem le. Mert tudom hogy ha egyszer már sikerült legyőznöm magam, akkor máskor is le fogom győzni ha kell...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat