Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Régi kommentemre lájk...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Régi kommentemre lájk...

2017-12-07

"Я человек черт возьми!" (Ember vagyok, az ördögbe is!)

Igen. Egy régebbi párkapcsolattal kapcsolatos faszkolódás alá írt kommentemre megérkezett az első lájk... Nem véletlen, hogy a lájkot "Egofeed"-nek hívják. Valahol hülyeség ennyire beleélnem magam abba, hogy igazam van. Nem feltétlenül van igazam. Igen... Párkapcsolat... Teljesíthetetlen elvárások, alacsony fizetések, állítólag kelet-közép Európa. Állítólag.

Nyilván. Az, hogy dolgozom, azt én alap dolognak tartom abban az értelemben, hogy természetes hogy egy férfi embernek dolgoznia kell. Ezért mondom, hogy nem JÁR nekem alanyi jogon párkapcsolat. Egy dolog jár: A naaaagy vörös pofám Az a balos... De mennyivel jobb lett volna 1970 környékén születni. Akkoriban úgy néztek ki a dolgok, hogy mentél, tanultál (már ha nem volt semmi politikai akadálya - ezzel a vetülettel nem tudok azonosulni...), katonáskodtál, dolgoztál, lett egy szépséges feleséged (akit ha jól karbantartottál, akkor még évek múlva is megkívántad). Ennyire egyszerű volt. Mint két nagy büdös pofon. Most meg? Hagyjuk...

Egyébként megtaláltam itt a TC-n az ellenpontomat. Nem tudom, hogy csávókámnak még megvan-e a tevéje, de nálam mindössze egy évvel idősebb. Mintha csak a saját bejegyzéseimet olvastam volna- Három apró különbség közöttünk:
1. Neki a rövid hajú nők jönnek be. Én egyszerűen okádok attól az unalmas pixie-frizurától. Mi a gyíkomat lehet egy háziasszonyon/hétfájdalmas apácán szeretni?!
2. Ő pártos szélsőjobbos. Én pártfüggetlen szélsőbalos vagyok. (Nincsen olyan, hogy "Szebb jövő", amíg a kapitalista patánk gyermekek által csomózott perzsaszőnyegen tapos, kapitalista pofánk tíkfa bútorokkal, kilőtt, ritka állatok trófeáival menőzik, és sajnáljuk a szegényebbektől a friss levegőt/zöldterületet/megélhetést is)
3. Ő - úgy vettem észre - extrovertált. Én inkább introvertált vagyok. Aki ismer, azelőtt nyitott vagyok. Egyébként nem. És egyre inkább hirigel a többi, ismeretlen ember közeledése. Ne akarjanak szóval tartani, ha nem akarom! Ha még egy szép, korombeli lány közeledne felém, nem bánnám. DE BASSZA MEG! ÖREGAPÓK, ÖREGANYÓK! Mit kajálnak bennem?! :D Na jó. Ha olyan a hangulatom, elbeszélgetek velük. :)))

Furi világ. :D Furi kicsi világ.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat