Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Tehát nem vagyok gyilkos :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Tehát nem vagyok gyilkos :)))

2020-01-30

A mai napig bezárólag abban a hitben éltem, gyilkos vagyok.

Ma böngészgettem fb-n az ismerőseim között, és ismerős névre akadtam. Azt hittem, le vagyok nála tiltva, de nem. És az is kiderült, hogy nem halt meg... Emlékeztek a naplóbejegyzéseimből? Úgy hittem, már öltem embert - nem készakarva, és nem közvetlenül.

Emlékeztek? Említettem, miattam ért körbe anno bánathozóéknál egy információ, aminek nem, ismétlem, nem lett volna szabad, minthogy hivatalosan nem is tudtam róla. Bánathozó bátyjának exéről van szó, aki súlyos beteg volt annak idején. Én hülye ifjú titán! Én ostoba spiritiszta fasz! Miután megtudtam, hogy ismét súlyos beteg (2008-ban már volt egyszer), fb-n írtam neki, hogy ajánlom mesteremet, ő foglalkozik ilyen betegségek gyógyításával. Az epilógus? A lány mindenkit letiltott, bánathozó bátyjával nagyon összevesztek, én megkaptam (tök jogosan) a lebaszást, meg bánathozó családjától a jéghideg, megvető gyűlöletet. Ezt még el is viseltem volna - tudtam, mire számíthatok tőlük. És azt is tudtam, hogy kegyelmet hiába is várnék tőlük... Hát álltam a pofonvihart. De hét teljes éven át bennem volt a kérdés: ÉL MÉG? A legbizalmasabb barátaimnak mondtam csak el, hogy - noha a jószándék vezérelt - tettemnek vélhetőleg milyen következménye lett... Mindenki egy emberként mondta: Nem én öltem meg. Ha meghalt, az így is úgy is bekövetkezett volna... De a lelkiismeret nem hagyott nyugodni. Hét év rettegés múlt ma el. Hét teljes évig hittem, hogy gyilkos vagyok. De ma egy facebook bejegyzés, amit a lány írt ki két éve, megmutatta: Hazugságban éltem. Bűntudatom illúziójában. És ma vége a rémálomnak.

Ja, és bánathozóék titkaiért többé nem felelek. Nem vagyok senkijük, nem tartozom nekik semmivel, nem vagyok köteles a szennyes titkaikat őrizgetni. Szabad vagyok!

Azonban buszozni fogok. Eldöntöttem, hogy végigjárom azokat a helyeket, ahol bujdokoltam annak idején a lelki fájdalomtól félőrülten. Bejárom a helyeket, és talán soha többé nem megyek a közelükbe sem. Itt az ideje végre összeszednem magam, és életem legnagyobb kalandjába belevetni magam. Mert májusban költözünk. Igen, saját házba, Budapesttől baromi messzire. Ámen! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat