Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Fura szerzet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Fura szerzet

2017-07-27

Beszélnem kell egy relatíve új ismerősről. 18 éves. Lány. Nevezzük őszőkeségét Sz.-nek (nem kizárt hogy a későbbiekben még másképpen fogom hívni, de szegény mindössze egy mellékszereplő). Zsiráfékon keresztül ismertem meg őt, még akkor, amikor nagyon fájt a lábam. Helyes lány, nincsen a szépségében semmi hiba. Csak szegény egy kissé csapágyas. Persze szülei gazdagok, és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam.

A lényeg, hogy tegnap randija volt egy 23 éves fiúval, akit nevezzünk szimplán idiótának, mert sem több sem kevesebb annál. Sz.-szel a plázák környékén, egy felüljárón találkoztak (találkáztak), és egészen faján elvoltak (hajjajj! XD) amíg Zsiráf rájuk nem köszönt... A srác kissé rossz néven vette a köszönést, azt hitte, Sz. igazából velünk találkozik. És most essék néhány szó a srácról. Tizenkettő egy tucat, nagyon rövid hajú HVCs. Persze a kond-izom kötelező jelleggel volt fellelhető nála. És mindentől függetlenül mondom (a polkorrektség jegyében XDDD), szegény "mínuszintelligenciával" rendelkezik. Ezt mi sem jelezte jobban, mint a tény, hogy besértődött Sz.-re és otthagyta, mint eb a Szaharát. Sz. állítása szerint a srác felszívódott, sehol nem volt található. Sz. kereste a srácot keresztül-kasul a környéken, aztán megtalált minket. :D Nemsokára jött az üzenet az idiótától Sz. részére: "Akkor találkozgassál a többi fasszal!". Mindegy. Azért elvoltunk egy darabig, Sz. pedig hamarosan csak rálelt erre a "hősszerelmesre". Közben elmentünk Zsiráfnéért, járkáltunk, pocsolyafürdőt vehettünk a köcsög sofőrök jóvoltából. Aztán jött a nap legkínosabb eseménye. El akartunk menni ahhoz vasúthoz, ami Zsiráfnét hazaviszi, erre ott van Sz. az idiótával. A srác meglát minket, hevesen gesztikulálni kezd, majd elviharzik. Szegény Sz. ott fuldoklott a röhögéstől, hogy egy 23 éves férfiember így megsértődött. Még sokáig bámult le ránk a gyalogos felüljáróról.

Epilógus: Sz. kapott egy érdekes hangvételű levelet a fiúcskától (akit mostantól kezdve "kisfiam"-nak fogok hívni). Elöljáróban elnézést kérek minden roma, ázsiai, arab, felmenőkkel rendelkező, és homoszexuális olvasómtól. Konkrétan egyszerre lettünk mindannyian "b*zik, c***nyok, k****g arabok, és kínai g***k". :D Még egyszer mondom: Nem az én véleményem volt itt visszahallható, hanem a foggyosé, a blogom tolmácsolásában. Nagyfiú majdnem elküldött neki facebookon két tapsoló kezet. És persze egész úton hazafelé azon ment a diskurzus, hogy ki melyik a felsorolt, és fentebb említett fogalmak közül. Közfelbőgéssel én lettem a buzi... XDDD Most őszintén... Hogy lehet egy ilyen foggyost komolyan venni? Ha mit tudom én, randiznék valakivel, és mondjuk találkoznánk a lány barátaival/haverjaival, ott kezdeném, hogy bemutatkoznék, és kezeznék mindenkivel. Nem az, hogy megsértődöm, és elhúzok a vérbe... Nekem is vannak fura dolgaim, de ez itt micsoda?! XDDD És egyáltalán... NEKEM honnan lenne bármilyen esélyem egy ilyen kaliberű lánnyal összejönni. Hát nem tudnám meg(értsd: fenn)tartani!

Ja! Tegnap kondiztunk Zsiráffal. :))) Legközelebb is ezt fogom tenni. :D Fáj minden csontom, de megérte. És szépen lassan leállok a húsfogyasztásról. Hátha nem jut belém annyi növekedéshormon. Úgy fogok csokit is enni, hogy ne sokat egyszerre. :))) Remélem egy idő múlva már nem undorral néznek majd rám az emberek (ami egyébként azért zavar, mert törődjenek a saját dolgukkal).

JA! ÉS HOGY ÉN SE MARADJAK KI A FOGGYOSODÁSBÓL!

Találtam egy kurva jó cikket. Kurva jónak mondanám, mert remekül bemutatja a mai világ visszásságait, párkapcsolati szempontból. Ismételten arra kérek mindenkit, hogy előbb olvassa el a cikket, mielőtt bármi véleményt alkotna. A polkorrektség, és az "Audiatur et altera pars"-nevében.

http://hataratkelo.blog.hu/2013/06/26/la_vida_erasmus

Megvolt? Na, akkor kezdem.

Először is ostobaságnak tartom, hogy egy fél éves különélés és távkapcsolat miatt megszakadjon egy párkapcsolat. El kellene olvassam a könyvet, hogy megtudjam ki dobott kit, de mindenesetre kapitális hiba volt. Ostobaságnak tartom. Mint ahogy magát az Erasmust is. És nem, nem lehetőség, hanem mert ki nem mondott elvárás faszszopó sznob yuppie-köcsögök részéről. Ki nem mondott elvárás mindent hátrahagyni, azokat akiket szeretsz. Ki nem mondott elvárás, hogy idegen országban kamatoztasd a tudásodat. Ja! És szakadj el attól, akivel fel tervezed építeni az életedet, és gyere össze egy más országbelivel. Véletlenül se adj esélyt egy honfitársadnak... Neeeem... Az nem trendi. Hazaállítani mit tudom én egy némettel, aki két éve még bőszen rasszistázta a hazádat, na az már trendi! És nem. Nem vagyok sem irigy, sem féltékeny. Egyszerűen csak tudom milyen az, ha valakinek kirántják a lába alól a talajt. Tervezel valakivel hosszú távra, elképzeled az otthonodat, elképzeled a békés életet, a kemény munkával megteremtett jólétet (mert magyar valóság ide vagy oda, ÉN MEGTEREMTEM. Vagy így, vagy úgy, de megteremtem!), erre jön az az istenverte, sznob Erasmus, és mindent tönkretesz. Jó. Fél év nem a világ. Nekem nem lenne az. De van, amikor a fél évből lesz egy év. És az év végén, amikor kedvesed hazajön ott vigyorog szikár, kapafogú Udo a kedvesed mellett, na az vért kíván. Nyilván. Lehet mondani, hogy akkor nem is volt igazi kapcsolat, de könyörgöm! Fiatal életből egy üres év felbecsülhetetlen! Járt így ismerősöm, és igencsak vérlázító dolog tud lenni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat